oğlum sabah 6 bucuk gıbı uyanır..
emer..ve ben uyku sersemlıgınde yatakta zar zor 7 bucuğa kadar oyalarım..
sonra ağlamaya başayınca solana gecer...oynamaya başarız..
saat 9 gıbı tekrar uyur...bazen yarım saat bazen bır saat
uyanınca emer ...tekrar oyun ...
5 ayda olduğundan ek gıdalar..
saat 1 gıbı tekrar uyur....uykusu bellı olmaz..
saat 4 den sonra guneslenmeye cıkarız.
babası 6 gıbı gelınce bır saat onla oynar
aksam 8 de huzursuzlugu baslar..
9 bucuk gıbı uyur..
sızınkıler nasıl
bu kucakta gezmek ıslerı ınsanı yoruyorbenim kız sabah 6 buçukta uyanır.8 e kadar uyumaz oyalanırız babayı işe geçirdikten sonra uyutur gündüz 1 veya 2 saat arayla uyur uyanır kucakta taşınır o köşe bu köşe.sonra 5 de baba gelir ona verir 1saat onladır derken yemekten sonra yatağımıza çekilir ninni söyleye söyleye uyutur kendine uyku getirmesini öğrendi mırıldanıp duruyor.uyur yanımdan ayrılmasın istiyor bende yastık koyuyorum elinin altına beni sanıyo kuzumm.uyur gecey kadar belli mesafelerde uyanıp emzirir geri yatırırım.sonra yine sabah 6 larda uyanır bütün gün böyleyiz bizde iştee bu maraton bitmezzz.. böyle devam eder gider:)))
berrak biraz sık uyanıyor gibi sanki, bir de yalnız nasıl yıkıyorsun canım ben hiç kalkışmadım o işe ama yapabilsem iyi olurdu
:uhm:arkadaşlar benim henüz bebeğim yok fakat yazdıklarınızı okuyunca şaştım kaldım,ya 2 saatte bi uyanıyolar sanırım,siz nasıl dayanıyorsunuz bu tempoya ,ben biraz uykuya fazla düşkünüm de,kendimi sizin yerinize koydum normalde 1 saat az uyusam kafam dönmeye başlar,ben bu çocuk sevdasından vazmı geçsem acep,yada yöntemlerini yazarsanız bu fakirde öğrensin dimi?:1rolleyes:
:uhm:arkadaşlar benim henüz bebeğim yok fakat yazdıklarınızı okuyunca şaştım kaldım,ya 2 saatte bi uyanıyolar sanırım,siz nasıl dayanıyorsunuz bu tempoya ,ben biraz uykuya fazla düşkünüm de,kendimi sizin yerinize koydum normalde 1 saat az uyusam kafam dönmeye başlar,ben bu çocuk sevdasından vazmı geçsem acep,yada yöntemlerini yazarsanız bu fakirde öğrensin dimi?:1rolleyes:
tesekkür ederım nuraycım
aa öznur demek aynılar
ama sabah cok erken uyanıyor
iki gündür beni çıldırtıyor akşam 9da yatıyor ve gece 3-4 gibi uyanp garanti sabak 6 ya kadar ayakta zor güç uyutuyorum ve taş çatlasın 7de uyanıyor gene anlamadım ya niye budar düzeni bozuldu ve geceleri sadece emziriyorum hiç mama falan vermiyorum acaba doymuyordamı kalkıyor. ama hiç aglamaz geceleri kalkıyor yatagın içinde ayaklar havada oyunlar oynuyor. seslerçıkarıyor üff gün geçtikçe ben bu kızı anlamıyorum yaa :1no2:
canım ben aksam bıraz gec yatırmaya calsııyorumtesekkür ederım nuraycım
aa öznur demek aynılar
ama sabah cok erken uyanıyor
iki gündür beni çıldırtıyor akşam 9da yatıyor ve gece 3-4 gibi uyanp garanti sabak 6 ya kadar ayakta zor güç uyutuyorum ve taş çatlasın 7de uyanıyor gene anlamadım ya niye budar düzeni bozuldu ve geceleri sadece emziriyorum hiç mama falan vermiyorum acaba doymuyordamı kalkıyor. ama hiç aglamaz geceleri kalkıyor yatagın içinde ayaklar havada oyunlar oynuyor. seslerçıkarıyor üff gün geçtikçe ben bu kızı anlamıyorum yaa :1no2:
sabah erkenden uyanmak cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?