Bebeginizin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz?

irem4006

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.813
En iyi cevaplar
1
2.858
698
Diğer
bebegim 19 günlük oldu
tırnakları uzun eldivenlerini cıkaramıyorum
40 ından önce kesme dediler
sizler ne zaman kestiniz

canım ben hiç 40 ı bekleniyo diue bişey duymadım 20gün yıkadığımızda o zaman kestim

bende 40 ından sonra kestim,zaten hep eldivenliydi birde çok tırağı uzun değildi bazıları kendiliğinden kırılmış gitmişti..40 ını beklediğimden değilde hep korktum canını acıtmaktan başkasınada güvenmedim..40 ından sonra artık evde kimse kalmamıştı tek başıma olunca bebeğim uykudayken rahat rahat kestim

ben de uzadığında hemen kestim.40ından sonra bebeğin tırnaklarını düşünemiyorum.canım çok uzamadı mı sence.bence hemen kes bebeğine yazık.bebiş rahat edemez.20si bile fazla.uzadı mı kes.temizliktir bu.40ı da neymiş.sadece akşamları dışarı çıkmak sakıncalı derler ben de sadece ona uydum.çıkabilirsin de aslında ama yanında cewşen olması iyidir o kadar.koruyucu olur en azından.Allah'a emanet bebeklerimiz hiç bişey olmaz inşaAllah.kes sen rahatlasın çocuk.hem eldiwene de takılır.

ben bebegim dogdugunun ertesi gunu kesmistim.. hemsireler ona uygun bir tirnak makasi istemisti kesin demislerdi çunku uzundu bende uyurken 2 dakikada kestim... acitabilirim diye insan çok korkuyor ama iyice dibine inmemek lazim ... :)

ben 15 günlükken kesmiştim.şuan 37 günlüğüz.40 çıkmadan yapılmayacak her şeyi yaptım.ben inanmıyorum.

Kestiyseniz eldivenlerini de çıkarın ki bebeğiniz ilk oyuncaklarıyla tanışsın. Elleri

bende hiç duymadım öyle bişey, ne zaman kestiğimi hatırlamıyorum, ama yüzünü çizmesin diye sakın kısacık kesme, bizim topikten biri etinide kesmiş yavrum çok ağlamış, hem ilk kesilen tırnağa göre şekil alırmış tırnak, düz kes küt olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…