• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebeğinizin poposunda çatlak var ise lütfen okuyun!

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

azyar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 gün kaka yapmadığı bile oldu çok çektik ama çözümü bulduk şükür.kantaron yağı,papatya,ada çayı bu bitkiler 3 bardak kaynamış suyun içine atılacak.soğutup pet şişeye konacak.her alt açmada bebeğinizin poposuna pamukla süreceksiniz bunun üzerine kantaron yağı da alıp onuda pamukla süreceksiniz üzerinede anestol ve fito.bu kremler günde 3 kere.ayrıca bunların dışında bu kremleri sürmediğiniz zaman her alt açmada medelanın purelan adında meme ucu çatlak önleyici kremi var.bu kremi mutlaka kullanın.yine gruptan devrana diye bir arkadaş önermişti.sağolsun.faydası oldu .o da bu kremle bebeğinin poposundaki çatlağı 1 haftada geçirmiş.oturmA BAnyolarınıda ihmal etmeyin 1 ay sadece anestol ve fito kullandık hiç fayda görmedik çatlağımız 2 iken 3e çıktı ama bunları deneidk çok şükür 10 gün oldu çatlağımız azaldı.çok derin bir çatlağımız vardı.tamamen geçecek inanıyorum.lütfen biz çok çektik siz çekmeyin....

Son düzenleme:
9 gün kaka yapmadığı bile oldu çok çektik ama çözümü bulduk şükür.kantaron yağı,papatya,ada çayı bu bitkiler 3 bardak kaynamış suyun içine atılacak.soğutup pet şişeye konacak.her alt açmada bebeğinizin poposuna pamukla süreceksiniz bunun üzerine kantaron yağı da alıp onuda pamukla süreceksiniz üzerinede anestol ve fito.bu kremler günde 3 kere.ayrıca bunların dışında bu kremleri sürmediğiniz zaman her alt açmada medelanın purelan adında meme ucu çatlak önleyici kremi var.bu kremi mutlaka kullanın.yine gruptan devrana diye bir arkadaş önermişti.sağolsun.faydası oldu .o da bu kremle bebeğinin poposundaki çatlağı 1 haftada geçirmiş.oturmA BAnyolarınıda ihmal etmeyin 1 ay sadece anestol ve fito kullandık hiç fayda görmedik çatlağımız 2 iken 3e çıktı ama bunları deneidk çok şükür 10 gün oldu çatlağımız azaldı.çok derin bir çatlağımız vardı.tamamen geçecek inanıyorum.lütfen biz çok çektik siz çekmeyin....[/QUOTE

bebeğimin popsundaki çatlaığı gördükçe hergün ağlıyorum çok şükür.ayrıca kabız olmaması için duphalac şurup mutlaka içirin.

merhaba canim.oncelikle gecmis olsun benim kizimda oyle sorun yok cok sukur ama kakasini sert yapiyordu ve arada kaniyordu.simdi gecdi cok sukur.bu yaziyi paylamakla iyi etmissin.tesekkurler...............:40:

merhaba canim.oncelikle gecmis olsun benim kizimda oyle sorun yok cok sukur ama kakasini sert yapiyordu ve arada kaniyordu.simdi gecdi cok sukur.bu yaziyi paylamakla iyi etmissin.tesekkurler...............:40:

rica ederim arkadaşım ben çok çektim şuan 5 buçuk aylık olacak ilk 1 ayından sonra biz bu sorunla karşılaştık inşallah geçiyor.geçmiş olsun herkese

9 gün kaka yapmadığı bile oldu çok çektik ama çözümü bulduk şükür.kantaron yağı,papatya,ada çayı bu bitkiler 3 bardak kaynamış suyun içine atılacak.soğutup pet şişeye konacak.her alt açmada bebeğinizin poposuna pamukla süreceksiniz bunun üzerine kantaron yağı da alıp onuda pamukla süreceksiniz üzerinede anestol ve fito.bu kremler günde 3 kere.ayrıca bunların dışında bu kremleri sürmediğiniz zaman her alt açmada medelanın purelan adında meme ucu çatlak önleyici kremi var.bu kremi mutlaka kullanın.yine gruptan devrana diye bir arkadaş önermişti.sağolsun.faydası oldu .o da bu kremle bebeğinin poposundaki çatlağı 1 haftada geçirmiş.oturmA BAnyolarınıda ihmal etmeyin 1 ay sadece anestol ve fito kullandık hiç fayda görmedik çatlağımız 2 iken 3e çıktı ama bunları deneidk çok şükür 10 gün oldu çatlağımız azaldı.çok derin bir çatlağımız vardı.tamamen geçecek inanıyorum.lütfen biz çok çektik siz çekmeyin....
Kaçıncı ayında uyguladınız benim oğlum 3 aylık ve aşırı çatlağı var madecasol ve anestol kulanıyorum sadece ama geçmedi kabız da bide nasıl uyguladızınız kantoran yağı da kaynatınız mı anlamadım tam da

Back
X