Bebeginizin kirkini nasil çikartiniz?

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
0
Fransa
Evet arkadaslar bugün bizim kirkimiz çikiyor. Sizler nasil bebeginizi kirkini çikartiniz? Yardimci olursaniz sevinirim.. Simdiden tskler

annem bebeğimin banyo suyunu hazırlarken 40 kaşık suya fatiha suresine okumuştu
bebeğimi o suylan yıkadık sonra annem bir güzel dua etti
sudan geri kalan kısmıylanda ben banyo yapmıştım
banyodan sonra dua etmiştim
ertesi günüde kızımı ciciler giydirip süsledik ardından 40 uçurma ya, yani gezmeye gitmiştik
Annemin bir arkdaşı günler öncesinde davet etmişti zaten 40 uçurmaya bana gelin diye oraya gitmiştik sağolsun hazırlıklar yapmıştı birde kızıma ufak hediye almıştı
ayriyeten bi poşete şeker ve yumurta koymuştu
adet öylemiş
yani biz öyle yapmıştık zaten daha önce hiç bilmiyordum kızımlan birlikte öğrendim adeti

bende merak ediyorum..hiç bilmem adetleri..ama yapmak istiyorum..deneyimi olanlar paylaşsın lütfen..

bu inanç olarak hristiyanlardan gelmiş dinimize, vaftiz etmek adı altında.ben yapmadım, daha önce de yazdım bunu burada.inanmadığım için, dinen de bir hükmü olmadığı için yaptırmadım , yapmadım da.
ama duyduğuma göre alyans, taş , para falan atıyormuşsun sanırım suyuna.o suyla da kendin yıkanıyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…