• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinizin kırkından sonraki farklılıkları??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kızımın 40 ında hic değişiklik olmadı, uyanık olduğu her saniye agliyodu. Sonra 50-55. güne doğru ilk kez bi on dakika aglamadan durmuştu, ilk kez ama.. eşim soyle demişti, sezaryen olduğu icin on gun once aldilar ya, bizim kızın gerçek kırkı bugün çıktı galiba demişti. Cok gulmustuk. Velhasıl zaten on dakika sonra yine ağlamaya başlamıştı :)) şu anda da agliyo, gitmem lazim.

benim oğlumun 59 günlük.. kırkı çıktıktan sonra etrafa ilgisi başlammıştı bizi gözleriyle çok rahat takip etmeye başladı.. konşmalarımıza tepki veriyodu ve bilinçi gülmeye başladı..hergeçen günde yeni şeyler ekliyo canım oğlum:16:

benim oğlumun 59 günlük.. kırkı çıktıktan sonra etrafa ilgisi başlammıştı bizi gözleriyle çok rahat takip etmeye başladı.. konşmalarımıza tepki veriyodu ve bilinçi gülmeye başladı..hergeçen günde yeni şeyler ekliyo canım oğlum:16:

bende bugun daha bi anlamlı baktığını farkettim :D

benimki iyice azdı.gece 4 e kadar bağırdı ne varsa.uyku düzeni gece farklılaştı kötü yani.ama tabi çok tatlandı kilo aldı.mıncıklıyorum yanaklarını gıdığını hiç sesi çıkmıyor.

benimki iyice azdı.gece 4 e kadar bağırdı ne varsa.uyku düzeni gece farklılaştı kötü yani.ama tabi çok tatlandı kilo aldı.mıncıklıyorum yanaklarını gıdığını hiç sesi çıkmıyor.

ben yanaklarından sıkamıyorum sivilce gibi bişi kaplı kıpkırmızı oluyor... doktor teni hassas dedi...

Back