• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin kalp atışını ne zaman duydunuz?

canki37

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
31
0
16
Kastamonu
Dün doktor bebeğimin gelişmediğini kürtaj olmam gerektiğini söyledi başka doktora gittim 1 hafta süre verdi çok moralim bozuk aynı durumu yaşayan oldu mu? henüz 6+2 bebeğim kalp atışını duyamadık kendisi de 2 mm falanmış:( kafam allak bullak oldu

Canm. 7hafta hatta 8haftalıkken bile yeni duyan oluyor. Acele etme. Bikac dra git.bence. inşallah duyarsın kalp atışlarini. Canm. Birde vajinalmi bakti dr.

Canm. 7hafta hatta 8haftalıkken bile yeni duyan oluyor. Acele etme. Bikac dra git.bence. inşallah duyarsın kalp atışlarini. Canm. Birde vajinalmi bakti dr.

çok sağol canım.evet vajinadan baktı.kadın pat diye kürtaj dedi yüzüme.yıkıldım o an hemen başka dk a gittim o da kese ve bebek oluşmuş 1 hafta bekleyelim dedi.moralim bozuldu tabi haliyle:(

Bak ikinci dr daha temkinli davranmis. Dogru olanda bu.. benmde düşük problemim vardı. O yüzden Cok arastrdim burda Cok var dr alalım deyip nerdeyse 8 haftanin sonuna kadar bekleyen ve kalp atışını duyan.. Rabbimin izniyle inşallah duyarsin.. dua et canm.. haber ver.duyduğunda . Kendini uzmemeye cok düşünmemeye çalış canm. Soyledgm tabiki dile kolay. Ama sen aklina geldikçe dua et canm..

Bak ikinci dr daha temkinli davranmis. Dogru olanda bu.. benmde düşük problemim vardı. O yüzden Cok arastrdim burda Cok var dr alalım deyip nerdeyse 8 haftanin sonuna kadar bekleyen ve kalp atışını duyan.. Rabbimin izniyle inşallah duyarsin.. dua et canm.. haber ver.duyduğunda . Kendini uzmemeye cok düşünmemeye çalış canm. Soyledgm tabiki dile kolay. Ama sen aklina geldikçe dua et canm..

sağol canım allah razı olsun umarım herkes bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşur.şimdi perşembeyi beklicem nasıl geçecek bilmiyorum:( rabbim yardım etsin

Dün doktor bebeğimin gelişmediğini kürtaj olmam gerektiğini söyledi başka doktora gittim 1 hafta süre verdi çok moralim bozuk aynı durumu yaşayan oldu mu? henüz 6+2 bebeğim kalp atışını duyamadık kendisi de 2 mm falanmış:( kafam allak bullak oldu

canim herkeste farkli olabiliyo döllenmeye bagli olarakk .sen bekle bi hafta daha..:29:ben 5 hamileligimdede hep 6 haftadan itibaren altan bakinca doktor gördükk:31:ama dedidgim gibi herkeste ayni olmuyo...inslalah bi hafta sonra duyarsin merak etme:16:yalniz kese mm de biraz kücüklük var gibime geldi .normalde 5 haftada 5 mm ve yukarisi diye biliyorumm.ama belki gec döllenmedirrrrr insalalhta öyledirrr....

Son düzenleme:
canim herkeste farkli olabiliyo döllenmeye bagli olarakk .sen bekle bi hafta daha..:29:ben 5 hamileligimdede hep 6 haftadan itibaren altan bakinca doktor gördükk:31:ama dedidgim gibi herkeste ayni olmuyo...inslalah bi hafta sonra duyarsin merak etme:16:yalniz kese mm de biraz kücüklük var gibime geldi .normalde 5 haftada 5 mm ve yukarisi diye biliyorumm.ama belki gec döllenmedirrrrr insalalhta öyledirrr....

canım kese 18 mm bebek 2 mm bebek küçük evet beklemekten başka da çarem yok:( ve de duadan..

Altıncı haftamda alttan usg ile duyuldu kalp atışları. Kendi de 3,5 mm idi. Yani çok da büyük değildi. Ama arkadaşın dediği gibi 8. hatta 9. haftasında kalp atışını duyamayanların olduğunu okudum burda canım. Sana birşey diyeyim mi, herşey takdiri ilahi. Bekle ve çok dua et. Benim bhcg değerlerim çok düşüktü. Rahat 15 gün hastanelerde tahlil tekrarı yaptım. Hiçbirinde iki kat artış görülmedi neredeyse. Doktor umutsuzdu. Ama maşallah Allaha şükür bebeğim benimle. Bebek gelişemeyecek gibiyse zaten kendiliğinden düşecektir. Yaratılışın temeli böyle. Sağlıklı olmayan hayatta kalamıyor. İnşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla büyür canım. Buraya yazmayı unutma, merak ederiz seni.

ben fransadayim burda 7. haftadan once bakmiyolar bile kalbi atiyormu diye
dr arayinca sat soruyor , ona gore hesaplayip randevu veriyor 7.8. haftaya

Altıncı haftamda alttan usg ile duyuldu kalp atışları. Kendi de 3,5 mm idi. Yani çok da büyük değildi. Ama arkadaşın dediği gibi 8. hatta 9. haftasında kalp atışını duyamayanların olduğunu okudum burda canım. Sana birşey diyeyim mi, herşey takdiri ilahi. Bekle ve çok dua et. Benim bhcg değerlerim çok düşüktü. Rahat 15 gün hastanelerde tahlil tekrarı yaptım. Hiçbirinde iki kat artış görülmedi neredeyse. Doktor umutsuzdu. Ama maşallah Allaha şükür bebeğim benimle. Bebek gelişemeyecek gibiyse zaten kendiliğinden düşecektir. Yaratılışın temeli böyle. Sağlıklı olmayan hayatta kalamıyor. İnşallah senin bebeğin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla büyür canım. Buraya yazmayı unutma, merak ederiz seni.

canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun allah razı olsun iyi haberlerimi yazarım inş

canım mrb..bende aynı durumu yaşadım bebek ve kese oluştu ama kalp atışlarını duyamadık.. ama 9. haftaya kadar bekledik . kese büyüklüğü 5+5 haftılıktı kürtaj olduğumda . Doktorumda sürekli bekleyelim dedi.Başka bi doktoru gittiğimde ise hemen kürtaj edelim demişti o zaman allak bullak olmuştum..çok üzüldüm, zor hamile kalmıştım ama olmadı hayırlısı böyleymiş diyorum.. umarım senin ki bana benzemez rabbim kucağına almayı nasip eder inşlh

Bayan doktorlarda hep bir tutarsızlık patavatsızlık sözde bizleri daha iyi anlarlar sanıyoruz aynı şeyi yaşadım canım aralık ayında 6+3 de kalp atışı yoktu bebek ölü muhtemelen 1 hafta sonra gel beklemiş oluruz sonra kürtajla alırız......dedi tek başınaydım nasıl çıktığımı hatırlamıyorum...... evet sonuç buydu 8+3 de kürtaj oldum ama ben bir daha o doktora gitmedim erkek dr ile kürtajımı oldum...... ama geç döllenme olaslığı da var umudunu yitirme dua et canım çok çok bende dua edeceğim senin için inan......

bizde kesemizi gördükten sonra kalp atışlarımızı duyduk. doktorum bi hafta daha bekleyelim bakalım dediğinde çok üzülmüştüm. burada okuduklarım içimi çok rahatlattı açıkcası. sizde içinizi rahat tutun ve iyi düşünün. 7. haftamızda duyduk kalp atışlarımızı çok şükür. Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Back