merhabalar,
yaasılık derken tam olarak neyi kastettiğinizi anlamadımm ama bebeklerin kafası çok yumuşak bir yapıda ve gelişmekte .
s
bebeğinizi uyurken yan yatırın yan yatırma yastığını tavsiye ederim.,
bir sağ bir sol yatırın. kafa gelişimi güzel olur. yani düzgün olur.
birde size tavsiyem bere kulanmayın evde takılan penye pamuklu bereleri kastetdiyorum. bbunlarda baskılayarak etkiliyor.
düzelir canım merak etme,benim ikizlerim var,prematüre doğdukları için oğluşumun kafasında inanılmaz bir yamukluk vardı,yamuk olan tarafın ters tarafına doğru yatırmaya dikkat ettik,yaklaşık 1 yaşında falan düzelmeye başlamıştı,şu an 16 aylık ve yusyuvarlak,çok güzel bi kafası var,benim oğlumun ki bile düzeldiyse senin bebişininki de düzelir,endişe etme,sağlıkla büyüsün inşallah...
canım ilk doğumdan sağ sol diye yatırdım yamukluğumuz hiç olmamıştı .ama düzelir inşallah merak etme kafatası daha yumuşaktır.dikkat et aynı tarafta yatırma .
düzelir canım merak etme,benim ikizlerim var,prematüre doğdukları için oğluşumun kafasında inanılmaz bir yamukluk vardı,yamuk olan tarafın ters tarafına doğru yatırmaya dikkat ettik,yaklaşık 1 yaşında falan düzelmeye başlamıştı,şu an 16 aylık ve yusyuvarlak,çok güzel bi kafası var,benim oğlumun ki bile düzeldiyse senin bebişininki de düzelir,endişe etme,sağlıkla büyüsün inşallah...
benimki 9 aylık canım kafasının arkasında hafif düzlük oluştu o kadarda dikkat ettim ama şimdiden sonra yan yatırsam masaj felan yapsam düüzelir mi acaba sen 1 yaşından sonra düzeldi demişsin
kızlar bebeğim 2.5 aylık kafasının arkası düz gibi biraz tam yuvarlak değil düzelirmi bu zamandan sonra yan yatırıyorum kendi hep sırt üstü yatmak istiyo çeviriyorum gene aynı pozisyona dönüyo.benim durummda olan varsa lütfen cevp verblrmsnz kimisi kafası düzleşti diyor moralim bozuluyor..lütfen yardımmmmmm....