• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinizin ilk saçı döküldümü?

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
bebeğimin az sacı var ve dökülmesini istemiyorum.sizin bebişlerin döküldümü :uhm:

Son düzenleme:
Cnm bebeğin kaç aylık bilmiyorum.. Benim bebeğimin saçıda azdı, sadece arkada ve yanlarda biraz uzun ve çoktu. Tepesindekiler döküldü ve tekrar çıkmaya başladı. Şimdide yandaki ve arkadaki sürtünn yerler dökülüyor...

benim kızım saçlı doğdu ama döküldü saçları sadece arkadakiler kalmıştı.nerdeyse yaşına basacak daha doğru dürüst uzamadı.gören herkes kestirdinizmi saçını diyor:( bende uzasada tokalar taksam diye hevesleniyorum:)

benim kıızımda saçlıydı doğduğunda ama çoğu döküldü kel kız oldu.şimdi daha yeni yeni saçlandı.keli yeni kapandı :)

canım benim bebeğimde inanılmaz saçlı doğdu ancak 3. ve 5. aylar arasında surekli saçları döküldü vallahi yatağını süpürüyodum :) ama şimdi eskisi gibi tekrar çıktı saçları şuan 7,5 aylığız ama uzun değil tabik saçlarımız

benimde oğluşumun saçları inanılmaz dökükülüyoo ama yerine yenileri geliyo canımmm

ne yani dökülürken aynı zamandamı yenileri geliyo anlıyamadım yoksa döküldükten sonramı tekrar cıkıyo:uhm:

canım ilk başta tepesi ve yanlarından gitmişti.şimdi oralar tekrar saçlandı.şimdide arka tarafından dökülyolar yakında onlarda yeniden gelir.yani dökülen dökülsün sonuçta tekrar saçlanıyolar.sanırım anlatabildim:teselli:kaydirigubbakcemile5

evet biz de 4,5 aylığız.her yanımız saç. boynuna hep doluo saçlar.yatak örtü.ama bi yandanda çıkıyo dedikleri gibi

bızımde cok dokuldu azıcık sacımız vardı oda gıttı.
ama sımdı yenı yenı cıkmaya baslıyor aynı zamanda.
o ılk saclar dokulecek yerıne sac gelcek mecbur

benim kiziminki dokuldu ama simdi yerine geliyor yavas yavas o ilk sacinin dokulmesi normalmis..

benim kızızmın tepesinde hiç saçı yoktu yeni çıkmaya başaldı daha bu yeni çıkanlardamı dökülecek kızızm 3 aylık

benim kızımın sacları masallah cok gür..ama yavas yavas her banyoda dökülüyor..ılk sac dökulurmus yapılacak pek bır sey yok gıbı..olsun yenısı cıkar..ama her gören kızımın uzun ve sıyah saclarını masallah kendınden büyük sacları var dıyor cok hosuma gıdıyor..

Back