• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizin ilk dişi ne zaman çıktı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

BENNARCICEGIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2007
41
0
86
Bursa
merhaba arkadaşlar benim bebeğim :nazar: bugün 7 aylık oldu sabırsızlıkla diş bekliyorum daha erken mi tam bilmiyorum.sizin bebişinizin ilk dişi hangi ayda çıktı ve ateş yaptı mı? görüşmek üzere...

benim kızım ilk dişini 11 aylıkken çıkardı çk yavaş çıktı.şuan 22 aylık hala eksik dişleri var.biz doktora bile götürmüştük.normal olduğunu genetik olabileceğini söylemişti.7 ayda normal bence sorun yok

Canım hiç üzülme her bebekte değişiyor diş çıkarma zamanı ilk kızım 9 aylıkken çıkarmıştı, oğlum 7 aylıkken, 1 yaşında ki bebeğimde 5 aylıkken çıkardı, bebeğimde çok sorun yaşadım her defasında hastanelik oluyorduk:a015: Diğer çocuklarımda hiç bir sorun yaşamadım.
Yaşamadan bilemiyoruz, senin ki inşallah zorlanmaz canım, Allah bağışlasın yavrunu:emir_bebek:

slm canim,7aylik daha normal,benim kiz 8aylikken ilk disini cikarmisti,bnde senin gibi sabirsizlikla beklemistim ama her bebekte degisik zamanda cikiyor,yigenimin 4aylikken cikmisti 1yasinda nerdeyse butun disleri cikmisti,kizim suan 22aylik 12 disi var,ilk dis ciktiginda ates oluyor yada ictahsizlik,ama hemende geciyor,dis etine surmem icin doktr krem onermisti,sen endiselenme,azen erken bazen gec cikartiyorlar,bnm kizimin yasitlarin hepsi nerdeyse butun dislei cikmis,ama bizimki daha 12.sevgilerimle

benimm kızımda 7 aylıkk ilk dişi çıktııı büyükk kızımmındaa 10 aylıktı dişi çıktığındaaa

canım bizimki bayağı bi erken oldu 3 aylıkken tamamen alt iki disimiz cıkmıstı simdi 8.5 aylığız ve 8 tane disimiz oldu azılar çıkıyo simdide ama oğluma cok ates yapıyo cok zormus

3 aylıkkende çıkabiliyor mu çok şaşırdım ek gıdalara geçişte erken çıkan dişler çok işe yarar herhalde :) maaşallah diyeyim bebişlerinize nazar değmesin :nazar:

doktorumuzun söylediğine göre diş öyle çok ateş yapmaz huysuzluk yapar benimm oğlum 4 aylık çıkardı ama endişelenme yaşına kadar mutlaka gelir

Galiba benim minik kızımda çıkartıyor. Şu anda 4 aylık ve 3 gecedir çok huysuz ve iştahsız. Hep ağlıyor bebeğim benim. Alttaki damağında beyazlık var. Bakalım ne zaman çıkacaklar.

benimki dün akşam patlattı 11 aylık cadı altıncı ayından beri salyaları hertarafa sürdü bekle bekle cıkacak yok ateş cıkıyor ona baglıyoz bişey oluyor ona baglıyoz sonunda patlatttı cadım rahatladık ailecek şimdi göster diyom agzını acıyor ya iyki bunlar var ya gec cıkan diş gec düşer derle ...normal bence ..

benimki dün akşam patlattı 11 aylık cadı altıncı ayından beri salyaları hertarafa sürdü bekle bekle cıkacak yok ateş cıkıyor ona baglıyoz bişey oluyor ona baglıyoz sonunda patlatttı cadım rahatladık ailecek şimdi göster diyom agzını acıyor ya iyki bunlar var ya gec cıkan diş gec düşer derle ...normal bence ..

ilk dişiniz hayırlı ve sağlam olsun.kimbilir tek dişle nasılda güzel olmuştur bebeğin görmeden maaşallah diyeyim benim küçük meleğiminde sular ağzından süzülüp duruyor sabırsızlıkla bekliyorum şimdi 7,5 aylık bakalım ne zaman çıkacak...

selam orda kımsa varmı arkadaslar benım oglum 1 yasında 7 aylıkken 2 dıs cıkardı 2 gundur ıshal ıstahsız ve bugunde kustu dıslerı cok beyazladı yanı danmakları ama ates yok bu anormalmı yanı dıse baglımıdır

canım bizimki ilk dişini 6 aylıkken çıkardı hatta 2 tane birden çıktı sonra 6 buçuk aylıktı 4 tane de üsten çıkardı bebege göre degişio yani

Back