- 12 Ağustos 2022
- 250
- 223
- 18
- 34
- Konu Sahibi degisikbirisi
Merhaba arkadaslar 17+4 teyim.Hic bir sekilde bebek hareketi hissetmedim daha..Acaba normal mi kacıncı haftalarda hissetmeye basladınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ortalama 20. Haftadan sonra başlar henüz erken sizinMerhaba arkadaslar 17+4 teyim.Hic bir sekilde bebek hareketi hissetmedim daha..Acaba normal mi kacıncı haftalarda hissetmeye basladınız?
Anladım tesekkür ederimOrtalama 20. Haftadan sonra başlar henüz erken sizin
Ama düzenli olarak 22 den itibaren diyebilirimBen 18+6 yken hissettim
Merhaba ben 18.haftada hissettim. Çok küçük bir his oluyor, içinde bir kelebek kanat çırpıyor gibi o yüzden dikkat etmemiş olabilirsiniz. Kendinizi dinleyin belki hissedersiniz. Ama tabiki daha erkenMerhaba arkadaslar 17+4 teyim.Hic bir sekilde bebek hareketi hissetmedim daha..Acaba normal mi kacıncı haftalarda hissetmeye basladınız?
Kız ben bu haftadır hissediyorum artık minnağımı çok şükür. Sen hiç hissetmiyormusun dahaben hala hissetmiyorum 22’deyim
sanki dün bir kıpırdanma oldu kayıyormuş gibi bi histi ama emin olamadımKız ben bu haftadır hissediyorum artık minnağımı çok şükür. Sen hiç hissetmiyormusun daha
Hahaha aslında biz ufak hareketleri kabul edemiyoruz illaki karnımızı delecekler dışardan bakınca net belli olacak ozaman hissettik diyeceğizbiz inatçı onlar bizden daha inatçılar oyyy yerim onlarısanki dün bir kıpırdanma oldu kayıyormuş gibi bi histi ama emin olamadım
MaşallahkIZIMI 19 da oglumu 16 da。 ilk gebeliklerde gec hissediliyormus。suan mesela kipir kipir oldu 21+0
yaaa gerçekten tam dediğin gibi hissettim gibi oluyor ama sonra kanıt istiyorumHahaha aslında biz ufak hareketleri kabul edemiyoruz illaki karnımızı delecekler dışardan bakınca net belli olacak ozaman hissettik diyeceğizbiz inatçı onlar bizden daha inatçılar oyyy yerim onları