Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Öğrenmek İster misiniz? Bebek Cinsiyet Tespit Cetveli

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
595
Hamile annelerin en çok merak ettiği konulardan biri kız mı erkek mi evlada sahip olacaklarıdır.
Çinlilerin bundan 700 yıl önce Pekin yakınlarında bulduklarını iddia ettikleri aşağıdaki bu tablo, yine
iddialara göre doğacak bebeğinizin cinsiyetini %90 doğrulukla tahmin ediyor.
Tek yapmanız gereken anne adayının gebe kaldığı yaşı ile gebe kalınan ayın kesiştiği kutucuğu bulmak

$Adsýz.jpg

Hamile annelerin en çok merak ettiği konulardan biri kız mı erkek mi evlada sahip olacaklarıdır.
Çinlilerin bundan 700 yıl önce Pekin yakınlarında bulduklarını iddia ettikleri aşağıdaki bu tablo, yine
iddialara göre doğacak bebeğinizin cinsiyetini %90 doğrulukla tahmin ediyor.
Tek yapmanız gereken anne adayının gebe kaldığı yaşı ile gebe kalınan ayın kesiştiği kutucuğu bulmak

Eki Görüntüle 1089414

21 yaşındayım ve şubatta kaldım gebe.. 9 kutu aşağı inince erkek gözüküyo bakalım ne çıkacak:26:

çok saçma. ben mayıs ayında hamile kaldım. yaşla hamile kalınan ayın kesiştiği kutucu bulup, 9 kutucuk sağa sayın diyor. mayıstan sonra 9 ay yok ki

X