Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

17+3 oldugumuzda ogrenecegiz Allahim nasib kismet ederse Rabbim gonlumuze gore versin, hayirli saglikli versin insaAllah.

yarın ikili test sonucumu göstermeye gıdıcem doktora 12+5 oluyoruz acaba bellı olur mu ki benım bebısımde.çok merak edıyorum.tabıukı sağlıgı daha oınemlı ama ınsan yınede cınsıyetınıe merak edıyor.umarım doıktor bıseyler söyler..

ben de çok sabırsızlanıyorum kızlar.2 haziran için randevu aldım.12. hafta olucak ozaman.etim seyirdi erkek miki, canım ekşi isiyo kız mı ki offff çok heyecan verici valla.allahtan hayırlısı diyelim:)

11+5'te %90 kız dedi.çok erken diğil mi bu kadar net konuşmak için???????????

büyük oğlumda yedinci aya kadar doktor kız dedi. yedinci ayda kesinleşti. ikincide 12. haftada öğrendim

benim oğluşumda 12.haftada gösterdi doktor kemik gelişiminden erkek demişti 16 da da pipisini gösterdi erkekim erkekler daha erken belli ediyo kendini

Bana bebegim erkek gibi gelirken babasi kiz diye seviyor simdiden. Aramizda buyuk merak konusu yani. Saglikli olsunlar da cinsiyeti de gerekirse dogumda ogrenirim

Bu sene erkek senesi heralde kime sorsam erkek diyorr :) bnde 15 haftalikken ogrendim oglum olcagini :))

Bana bebegim erkek gibi gelirken babasi kiz diye seviyor simdiden. Aramizda buyuk merak konusu yani. Saglikli olsunlar da cinsiyeti de gerekirse dogumda ogrenirim
aynı sizin durumdaydık.ben erkek olduğunu düşünüyordum.babası hep kız o kız dedi. ve kocam haklı çıktı .ben hala inanamadım nedense 2 kere bakıldı ama emin olamıyorum. Yüce rabbim İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hepimize.

13+5 ken öğrendik. kızımız olacakmış Allah izin verirse !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…