Bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz?

muzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
235
11
46
İstanbul
kızlar merhaba, bebeğinin cinsiyetini öğrenenler lütfen yazabilir mi? 12.haftada belli olan var mı? bu haftasonu doktora gidicez belli olur mu? bilgisi olanalrdan yardım lütfenn !!

normalde 11. haftadan sonra belli olabiliyor... bebeğin göstermesine ve doktorun tecrübesine bağlı bir şey... biz 19. haftanın bitiminde öğrenmiştik yani neredeyse 20. haftaydı ama benim kızım hiç göstermedi

evet 12. haftada ogrenebılıosun ama bebege baglı.Benım kızımda hıc gostermedı kendısını
6 ayda ogrendık bızde

ben ilk kzımda 20 haftalıkken öğrenmiştim şimdiki kızımda ise 14 haftalıkken öğrenmiştim doktorlar görsede 12 ,13 haftada söylemiyor bazen şimdi ikinci kızım dünyaya gelicek inşallah sağlıkla allah gönlüne göre versin

Ben 12. haftada öğrendim, doktorun tecrübesine dayalı sanırım...

yaa ben ne zaman öğrenicem ben 11+4 de gittim doktor söyleyemedi bu zamanlarda çok benzer oluyrmuş sizi yanıltmak istemem biraz daha bekleyelim dedi çaresiz bekliyoruz hayırlısı bakalım artık öğrensekte ciciler almaya başlasak

11. haftada kıza benziyor dediler, 12. haftada yine kıza benzettiler. 16. haftada %90 kız dediler, 18. haftada kesin kızımız olacağını öğrendik.

En garanti sonuç sanırım 16. haftada söylenebiliyor. Tabi bebiş gösterirse. :)

16. hafta kızımızın olduğunu öğrendik. hiç saklanmadı bnm kuzu :

12. haftadaki ayrıntılı usg de bişeylere benzeyebilir ama çok yanıltıcı, o haftada erkek gibi denilip kız çıkan , kız denilip erkek çıkan çooook fazla. benim doktorum 15. haftaya kadar ser verip sır vermedi, hiçbir yorum yapmadı asla, o kadar zorlamama rağmen söylemedi belli olmaz dedi, 15. haftada da %99 kız dedi, 2 ayımız kaldı doğuma kesin kız diyorlar herşeyini aldık zaten artık.14-15. haftadan önce merak etmeyin pek.

evet ctesi gittik bizde doktora sordu eşim dayanamadı :) doktorda güldü oooo durun bakalım dedi, söylemicek yani görse bile ben onu anladım, ense kalınlığı testi yapacaktı ama bizimki kıpırkıpırdı alamadık ölçüyü :) 2 hafta sonra tekrar çağırdı 13 haftalık oluyor bakalım o zaman öğrenebilecekmiyiz, herkese hayırlı kolay doğumlar dilerim.

ben 17.haftada öğrenmeye gittim acele etmedim :) ama malesef göstermedi 1 hafta sonra sonuç göstermeye gitcektim o zaman bakarız dedi 18.haftamızda zorla da olsa öğrendik erkekmiş :) baya nazlı çıktı :))

arkadaslar ben 16+4 te gıttım devlet hastanesıydı bız bışı demeden 2 hafta sonra cınsıyetıne bakalım dedı 2 dk gecmeden yuksel ıhtımal kız dedı ve gösterdı %85 dedı acaba degışırmı yarın kendı dr da randevum var renklye gırcem ozaman kesınlesır sanırım

artık değişmez büyük ihtimalle, yarınki doktoruna da sor kesin mi diye, genelde kesin demek için 5. ayı bekliyorlar ama 4. aydan sonra değişen çok görmedim, ama bir doktor arkadaşın başına geldi, tüm kontrollerde kız denen bebek erkek doğdu tabi tüm alışveriş yapılmış elbiseler, pembeler morlar cıvıl cıvıl, baya şok olmuşlar, ben de o korkuyla her kontrolde hala kız mı diye soruyorum, kadın doğumcum geçen şüphesi olan bana gelsin dedi ve fotoğrafını basıp elime verdi al kızının poposunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…