- 26 Aralık 2016
- 825
- 628
- 103
- Konu Sahibi damlaainkorea
-
cinsiyeti ne? nub teoriside doğru çikiyor diyorlar20.haftatatlı/ekşi herhangi bir etkisi olmadı bana
Kızcinsiyeti ne? nub teoriside doğru çikiyor diyorlar
tabiki onemli olan sağlikli olmasiKızben çok inanmıyorum o teori bu teori olaylarına zaten %50 ihtimal var
Ben 12. Haftada öğrendim prensesimi 37 haftalık hamileyim şu güne kadar canım bir kere ekşi istemedi hep tatlı ve meyve çekti canım buna asla inanmıyorumMerhababebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ve canınız neler istedi gerçekten eksi isteyenin ayşesi, tatlı isteyenin hakkısı mı oluyor
Benim nuba göre erkek gibi görünüyordu ama kız dediler 16.haftadacinsiyeti ne? nub teoriside doğru çikiyor diyorlar
oda yalan demekki herkeste ayni olmuyor benmde erkek gbi nuba gore ama bakalm pazertesi ne cikcakBenim nuba göre erkek gibi görünüyordu ama kız dediler 16.haftada
Valla benim de hep erkek doğuyordu anneler hisseder falan dediler çevreden, doktor kız diyince inanamadım hatta adam üzüldüm sanmıştıoda yalan demekki herkeste ayni olmuyor benmde erkek gbi nuba gore ama bakalm pazertesi ne cikcakiçime kiz doğuyor ama
tabi kiz çocuklari dunyalar tatlisi sağlikli hayirli evlat olsunlarValla benim de hep erkek doğuyordu anneler hisseder falan dediler çevreden, doktor kız diyince inanamadım hatta adam üzüldüm sanmıştısağlıklı olsun da gerisinin çok önemi yok, hayırlısını versin Rabbim
Amin hepimizin evladı öyle olsun inşallahtabi kiz çocuklari dunyalar tatlisi sağlikli hayirli evlat olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?