- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
Cnm b3n 4 buçuk haftamda gittim kese daha oluşmamıştı,bir hafta sonra gel dedi gittim kese oluşmuştu son regl tarihim 5.ayın 20 si ama muhtemelen 6.ayın 3 ünde falan yumurtlama olmuş bazen oluyor oyleMerhaba kizlar 2 gün önce ilk kontrolume gittim devlet Hastanesi'ne doktor karından baktı kese oluşmuş içinde bebek yok dedi boş gebelik geçirdiğimive kürtaj olmami söyledi detaylı ultrasona girdiğimde bebeğimi gordum 6+2 olduğunu söyledi başka doktor sat 23 Eylül reglden 3 gün sonra tutmuş muhtemelen 4mm olduğunu soyledi fakat kalp atışı alamadik normal mi sizce genelde ,7-8. Haftalarda duyuluyormus
Anladım canım çok teşekkür ederimCnm b3n 4 buçuk haftamda gittim kese daha oluşmamıştı,bir hafta sonra gel dedi gittim kese oluşmuştu son regl tarihim 5.ayın 20 si ama muhtemelen 6.ayın 3 ünde falan yumurtlama olmuş bazen oluyor oyle
Hadi ya anladım kuzum çok teşekkür ederimCanım ben 7 haftalık gittim kese var kalp atışı bebek felan yoktu, 2 hafta sonra gel dedi, yani 9 haftalıkken kalp atışıni ve bebeği gördüm, bazen küçük olabiliyor yada cihaz eskiyse gostermeyebiliyor
Tahmin zaten canım kesin diye bisey yok. Cok tesekkur ederimGülüm anlamam sadece keseden yada nubdan tahmin ediyorum seninki kız gibi geldi bana hayirlisi olsun cnm
Rica ederim cnmTahmin zaten canım kesin diye bisey yok. Cok tesekkur ederim
Cnm kız gibi geldi bana ilk ultrason resminizmi buBanada bakarmısınız karından
erkek gibi. ultrasonda göremediniz mi? benim 12+3te ultrasonda belliydi cinsiyeti.Merhaba 13+0 cinsiyet tahmini alabilir miyim ?
Cnm erkek gibi geldi bana hayirli gelsinTahmin yapabilen var mi
Tesekkur ederim canımCnm erkek gibi geldi bana hayirli gelsin
Kız gibi dedi sadece doktor ama kesin konuşmadı.erkek gibi. ultrasonda göremediniz mi? benim 12+3te ultrasonda belliydi cinsiyeti.
bacakları kapatmış o yüzden belli olmuyor. belki ultrason anında göstermiş olabilir.Tahmin yapabilen var mi
Kıza benzettibacakları kapatmış o yüzden belli olmuyor. belki ultrason anında göstermiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?