Bebeginizin cinsiyetine kız denilip sonradan erkek oldugunu ögrenenler??

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
53
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim 11. haftada doktorum büyük ihtimal kız gibi dedi 13. haftada kıza benziyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi..Sizce cokmu erken cinsiyet tahmini için??? Bu haftalarda kız denilip sonradan erkek bebeği olacağını öğrenen varmı??? İlk cocugum olacak cok merak ediyorum.:)

Cnm bu soruya doğumdan sonra cevap vereceğim:)benim ileri hafta olduklari halde kesin kız dememislerdi,16 ve 18 haftalıkken kıza benzettiler.bidahaki kontrolde kız dediler.

Cnm bu soruya doğumdan sonra cevap vereceğim:)benim ileri hafta olduklari halde kesin kız dememislerdi,16 ve 18 haftalıkken kıza benzettiler.bidahaki kontrolde kız dediler.

Hayırlısı diyelim...Dün öğrendiğim bir bilgi vardı ikili teste düzeltilmiş mom değeri 1 in altında ise erkekmiş 1 in üstünde ise kızmış...Ne kadar doğru bilmiyorum...İsterseniz elinizdeki teste bakabilirsiniz..Dogruluk payı varmıdır diye:) cevabı yazarsanız sevinirim..

Cnm ben ikili test yaptırmadim.

Kızdan erkeğe dönenleri çok duydum kesin olması için biraz daha bekle derim:) mom sonucuna gelince nt-mom'dan mı bahsediyorsun? Çünkü elimdeki teste göre papp-a mom,hcg-mom bide nt-mom var? Ben de Nt-mom 0.93 ve erkek bekliyorum fakat diğerleri 2'nin üzerinde ama aslında bu tür değerlerin cinsiyetle alakası yok deniliyor.

Evet canım bahsettigim değerler..Papp-amom, Hcg mom, Nt mom değerleri...bendede nt mom 0,95 pappa mom 0,59, fb hcg 1,30..Bakalım 2 hafta sonra belli olacak..:) Bu arada,inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..:)

Erkek bebek bekleyen arkadaşlar, değerlerinize bakıp yazabilirmisiniz bizlerede fikir olması acısından...

benim bebeğime 14. hafta da kız gibi görünüyor demişti doktorum %70-80 kız olur demişti hatta 18. haftada kesinlikle erkek olduğunu gördük.

Hayırlı olsun canım..:) benim ilk cocuk farketmez ama içimden erkek geçiyor. Rüyalarımda hep erkek gördüm sanırım bilinçaltıma işlemiş..Sağlıklı olsunlarda farketmez.İkili test yaptırdınmı peki??düzeltilmiş mom değerlerin kaçtı??

Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize ben de merak ettim erkek anneleri yazarlarsa belki fikir olur,ben de tutmuyor sanki çünkü sadece nt mom 0.93 diğerleri 2'nin üzerinde.

Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize ben de merak ettim erkek anneleri yazarlarsa belki fikir olur,ben de tutmuyor sanki çünkü sadece nt mom 0.93 diğerleri 2'nin üzerinde.

Aynen canım erkek bebek bekleyen anneler yazarsa fikir olabilicegini düşünüyorum..

Öğrenebildin mi cinsiyeti? Bir arkadaş erken doğumla bebeğini kaybetti. Ama doktor kız demişti. 22 yada 23 haftalıkken kaybetti. Doğumda bebeğin erkek olduğunu görmüşler

hira0131 cinsiyeti öğrendinz mi m ettim :) benm doktrm da 11. Haftada tahminde bulındu ama küçük bi ihtimal dedi sonradan bizde anlamadk :))

merhaba benim test sonucumda düzeltilmiş mom değeri 1 in altında erkek bebek bekliyorum senin yazdığına göre tesdüfmüdür bilmem kimse yazmamış ben yazayım dedim faydası olur mu bilmem belkide şimdiye kadar çoktan öğrendin bebeğinin cinsiyetini bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin ve tüm hamilelerin bebişlerini sağlıkla kal

Merhabalar ben 13 haftalikken ikili test yaptirdim nt mom 0.77 . T-hcg 0.62 mom . Papp-a 1.16 mom cikti. Doktorum sonuclarin cok iyi oldugunu soyledi. Cinsiyeti ogrenemedik cunku surekli arkasi dönuktu :) suan 18+1 im. En son 17+2 de gittim dörtlu yapildi. o zaman da baya bi baktik arkadan kiza benziyor dedi biraz ugrastik önunu döndu ama gobek kordonu tam önunde duruyordu. % 80 kiz dedi. Biraz uzun yazdim galiba :)

Benimkinin hepsi birin altında ama kız

Kim altında iki değer var hangisi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…