Cnm bu soruya doğumdan sonra cevap vereceğim:)benim ileri hafta olduklari halde kesin kız dememislerdi,16 ve 18 haftalıkken kıza benzettiler.bidahaki kontrolde kız dediler.
Hayırlısı diyelim...Dün öğrendiğim bir bilgi vardı ikili teste düzeltilmiş mom değeri 1 in altında ise erkekmiş 1 in üstünde ise kızmış...Ne kadar doğru bilmiyorum...İsterseniz elinizdeki teste bakabilirsiniz..Dogruluk payı varmıdır diye:) cevabı yazarsanız sevinirim..
Kızdan erkeğe dönenleri çok duydum kesin olması için biraz daha bekle derim:) mom sonucuna gelince nt-mom'dan mı bahsediyorsun? Çünkü elimdeki teste göre papp-a mom,hcg-mom bide nt-mom var? Ben de Nt-mom 0.93 ve erkek bekliyorum fakat diğerleri 2'nin üzerinde ama aslında bu tür değerlerin cinsiyetle alakası yok deniliyor.Merhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim 11. haftada doktorum büyük ihtimal kız gibi dedi 13. haftada kıza benziyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi..Sizce cokmu erken cinsiyet tahmini için??? Bu haftalarda kız denilip sonradan erkek bebeği olacağını öğrenen varmı??? İlk cocugum olacak cok merak ediyorum.:)
Kızdan erkeğe dönenleri çok duydum kesin olması için biraz daha bekle derim:) mom sonucuna gelince nt-mom'dan mı bahsediyorsun? Çünkü elimdeki teste göre papp-a mom,hcg-mom bide nt-mom var? Ben de Nt-mom 0.93 ve erkek bekliyorum fakat diğerleri 2'nin üzerinde ama aslında bu tür değerlerin cinsiyetle alakası yok deniliyor.
benim bebeğime 14. hafta da kız gibi görünüyor demişti doktorum %70-80 kız olur demişti hatta 18. haftada kesinlikle erkek olduğunu gördük.
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeEvet canım bahsettigim değerler..Papp-amom, Hcg mom, Nt mom değerleri...bendede nt mom 0,95 pappa mom 0,59, fb hcg 1,30..Bakalım 2 hafta sonra belli olacak..:) Bu arada,inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..:)
Amin canım inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeben de merak ettim erkek anneleri yazarlarsa belki fikir olur,ben de tutmuyor sanki çünkü sadece nt mom 0.93 diğerleri 2'nin üzerinde.
Öğrenebildin mi cinsiyeti? Bir arkadaş erken doğumla bebeğini kaybetti. Ama doktor kız demişti. 22 yada 23 haftalıkken kaybetti. Doğumda bebeğin erkek olduğunu görmüşlerMerhaba arkadaşlar 14 haftalık hamileyim 11. haftada doktorum büyük ihtimal kız gibi dedi 13. haftada kıza benziyor ama 2 hafta sonra kesinleşir dedi..Sizce cokmu erken cinsiyet tahmini için??? Bu haftalarda kız denilip sonradan erkek bebeği olacağını öğrenen varmı??? İlk cocugum olacak cok merak ediyorum.:)
Öğrenebildin mi cinsiyeti? Bir arkadaş erken doğumla bebeğini kaybetti. Ama doktor kız demişti. 22 yada 23 haftalıkken kaybetti. Doğumda bebeğin erkek olduğunu görmüşler
Kim altında iki değer var hangisi acabaHayırlısı diyelim...Dün öğrendiğim bir bilgi vardı ikili teste düzeltilmiş mom değeri 1 in altında ise erkekmiş 1 in üstünde ise kızmış...Ne kadar doğru bilmiyorum...İsterseniz elinizdeki teste bakabilirsiniz..Dogruluk payı varmıdır diye:) cevabı yazarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?