- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
- Konu Sahibi Melegiimm22
-
sen kaç haftalıksın canim?Ayy darısı bana insaAllahhh
18+2 haftalık canım ilk çocuk, göstermiyo cinsiyetini bacaklar kapalı 3 defa gittimsen kaç haftalıksın canim?
ilk çocuk mu?
cinsiyeti belli mi?
baya olmus aslında ama göstermeyınce gostermıyo ıste :)18+2 haftalık canım ilk çocuk, göstermiyo cinsiyetini bacaklar kapalı 3 defa gittim
Ayy benim bebekte böyle her ultrasonda doktor bakar bakmaz bi gülüyo senin ki yine cesur pozlar veriyo diyebaya olmus aslında ama göstermeyınce gostermıyo ıste :)
benımkı cok erken gosterdı 12 haftalıkken ogrendık 1 gun sonra 13 oluyoruz baksana resmen pıpı
aynen oyle canımAyy benim bebekte böyle her ultrasonda doktor bakar bakmaz bi gülüyo senin ki yine cesur pozlar veriyo diyeayrıntılı ultrasona bakan doktorda cinsiyetini söyledi mi doktorun demişti, bende evet erkek denildi dedim. Zaten görmemek mümkün değil açmış yatıyo demişti bizim bebekler utanmıyo hiç
37 olduk teyzesi çok az kaldı :) senin kaç haftalıkaynen oyle canım8 haftalıkken gıttıgımde dr onumuzdekı kontrolde ogrenırız cınsıyetı ama buyuk ıhtımalle gostermez demıstı acar acmaz gorduk bır pipili daha gelıyor sana dedı dr kac haftalık hamılesın canım ?
ooo cook az kalmıs ay hayırlısıyla al kucagına canım ınsallah kolay bır dogum olur :)37 olduk teyzesi çok az kaldı :) senin kaç haftalık
İnşallahh sende canım, maşallah Allah bağışlasın :) benim ilk bebeğimm :)ooo cook az kalmıs ay hayırlısıyla al kucagına canım ınsallah kolay bır dogum olur :)
bızde yarın 13 haftalık oluyoruz :)
üçüncu cocuk benım
baya olmus aslında ama göstermeyınce gostermıyo ıste :)
benımkı cok erken gosterdı 12 haftalıkken ogrendık 1 gun sonra 13 oluyoruz baksana resmen pıpı
aynen oyle vallaben burdayım diyo
sagol canım ınsallaahhİnşallahh sende canım, maşallah Allah bağışlasın :) benim ilk bebeğimm :)
ayyy ıkız mı ne guzel yaa hep hayalımdır :))eeee benim ikiz anketi işaretleyemedim
oğlumu 11. hafta da kızımı 14. hafta öğrendim
İkili test sonucunu bana vermedi canım doktorum sadece sonucu söyledi oyuzden bilmiyorum kaç ama 11. Haftada kız dedi yüzde 80 ihtimalle 12 de de kesin kız dedibana da daha erken dedi erkekler daha once belli oluyormus dedim dogru pipiyi gorunce dedi:) ikili testteki sbhcg sonucu 50 den yukarıda oluncada kız olma ihtimali artıyormus kac cıkmıstı sizinki
inşallah sana da nasip olsunayyy ıkız mı ne guzel yaa hep hayalımdır :))
şu oglanlar hep erken gosterıyor galıba
kac haftalıksınız canım?
benım artık ucuncu canım dordunucuyu yaparmıyım bılmeminşallah sana da nasip olsun
evet erkekler erken gösteriyor.
33+4 heyecanla bekliyorum bakalım az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?