Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bebişim 7,5 aylık. Hala süt emiyor bolca. Onun dısında sabahları bebe bisküvisi+pekmez+yumurta sarısı
Öğle: Meyve püreli muhallebi
Akşam üzeri: Sebze püresi veya tarhana ya da yoğurt çorbası
Akşam: (BAzen) yoğurt
veriyorum. Öğün sayısını arttırmak için erken mi diye merak etmiyor değilim doğrusu...:uhm:
benim oğlum 10 aylık sabah kahvaltı sonra meyva ve öğlen çorba uyur uyanır ve yoğurt akşam yemeği yada çorbası yatmadan muhallebi gece hiiç bişey içmez malesef sadece 6 ay emdi
ben kaşık mamasına karşıyım şahsen arkadasım. baktım da paşalar gibi besliyormuşsun maşallah bebişini. yetişemiyor değilsin. boşver kaşık mamasını bence. doğal yöntemlere devam et ... ama dersen ki benim hazırladıgım mamaların içindekiler de doğal-organik degil, derim ki olsun, en azından anneciginin elinden çıkanları yiyor bebişin...sen bilirsin tabi...
ben kaşık mamasına karşıyım şahsen arkadasım. baktım da paşalar gibi besliyormuşsun maşallah bebişini. yetişemiyor değilsin. boşver kaşık mamasını bence. doğal yöntemlere devam et ... ama dersen ki benim hazırladıgım mamaların içindekiler de doğal-organik degil, derim ki olsun, en azından anneciginin elinden çıkanları yiyor bebişin...sen bilirsin tabi...
tv'de doktor yoğurt ikindi saatlerinde verilmeli dedi.bizde ek gıdaya başlayacağız ama bunun bir düzeni olmalı diye düşünüyorrum.kendime çizelge hazırlayacağım. siz kahvaltı için saydığınız gıdalrın hepsini karıştırarakmı veriyorsunuz.