• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğinizi yere yatırıp bırakabiliyor musunuz

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
ben oğlumu yere bırakınca çok ağlıyor oysa oynasın sürünsün istiyorum yüzüstü bile yatmak istemiyor sırt ve omuz için çok faydalıymış ama olmuyor önüne3 dikkat çekici bişeyu koyuyorum yine de istemiyor zamana mı bırakmalıyım oğlum 6 ayın içinde

canım ben bu zamana kadar bırakyordum
ama sürekli döndüğü için asla bıraktığım yerde bulamıyorum
anca başındayken bırakabiliyorum
biraz ağlamasına izin ver bence
alışır diye düşünüyorum..

Canım,ben de oğlumu bazen yere yatırıyorum ya da oyun halısına en fazla 10 dakika duruyor sonra kafasını dayıyor yere ağlıyor.Salondaki koltuğuma çarşaf serdim oraya yatırdığım zaman kendinden dönüyor ve sürünmeye çalışıyor ki geri geri gidiyor:)) Acaba aşağıda olmayı mı sevmiyor daha erken mi diye düşünüyorum..

benim kızım doğduğundan beri yalnız yatmaya ve kendini oyalamaya alışkın, zaten gazsız ve uslu bir bebekti biz de alışmasın diye çok almadık kucağımıza, başına geçip konuşurduk sürekli.
şimdi de yerde yorganın üstünde önüyor oynuyor konuşuyor acıkınca bir de dönemeyince ağlıyor birtek.

benim oglum da yatırınca 5 dakıka sonra aglamaya baslar hemen,o da yanında bırısı varken.yanında kımse olmazsa 30 sn falan sonra baslar:))bende kendı kendıne vakıt gecırsın ıstıyorum az da olsa ama olmuyor.emeklemesını yada yurumesını beklıcez canım baska care yok.bebişlerimiz adaş bu arada:)

menim kızım yerde uzanmaya bayılıyor oyuncak veriyorum eline oynuyor düşrünce dönüp almaya çalışıyor alamayınca ağlıyor ama.... bence ağlar ağlamaz hemen alma birz sabret alışır inş...

benim oglum da yatırınca 5 dakıka sonra aglamaya baslar hemen,o da yanında bırısı varken.yanında kımse olmazsa 30 sn falan sonra baslar:))bende kendı kendıne vakıt gecırsın ıstıyorum az da olsa ama olmuyor.emeklemesını yada yurumesını beklıcez canım baska care yok.bebişlerimiz adaş bu arada:)

sizin bebeğinizde efe sanırım bu yıl efe adı rekor kırdı sizin oralarda da öyle mi bilmiyorumn evet emeklemesini bekleyecez galiba:(((

sizin bebeğinizde efe sanırım bu yıl efe adı rekor kırdı sizin oralarda da öyle mi bilmiyorumn evet emeklemesini bekleyecez galiba:(((

evet EFE oglusumun adıa.s çok hareketli,karıstırıcı ve keyfıne duskun bır efe bızımkısıgamyoncuiremsuyuzustu donunce karnının ustunde baya bır cabalıyor emeklemeye ama pek ılerleyemıyor,360 derece donuyor etrafında:) bakalım ne zaman emeklıcek.emekleyınce de peslerınden ayrılamıcaz gıbı gelıyor bana,yıne ıs yapamıcaz yıne dınlenmek yok yanı:emir_bebek:.saglık olsun napalım

Bizimki de dönüyor,ileri gitmeye çalışıyor,olmuyor kızıyor,döne döne parkeye gidiyor,ayakları kaldırıp kaldırıp pat pat bi bırakıyor,çok hoşuna gidiyor.

benim kızımda asla kendi kendine oyalanmayan bi bebek yerdeki saadeti 1 dakika falan sürüyor hatta bazen kucakta bile durmuyor bi yürüse.....

benim kızımda asla kendi kendine oyalanmayan bi bebek yerdeki saadeti 1 dakika falan sürüyor :senağlama hatta bazen kucakta bile durmuyor bi yürüse.....

bemin kelebegim de 10 dakika sonra sikiliyor bilemedin 15 dakika:)ama etrafinda dönüyor 360 derece fir fir valla.Herhalde daha erken yavas yavas alisacaklar yanliz oynamaya.

bebişimi yere yatırıyorum eline oyuncaklar veriyorum oyuncağı düşüp alamadığı zaman ağlıyor birde sırt üstü yatarken yüz üstü dönüyor ama tekrar sırt üstüne geri dönemiyor bazen sinirlenip ağlıyor...bizde öyle emekleme pozisyonu gayret falan yok biraz tembelmiyiz acaba oturamıyorda yüz üstüyken sırtüstüde dönemiyor...yere bastırınca adım atmayada çabalamıyor nolacak bilmem....

biz de de hiç diş yok ama bir haftadır ara sıra yüzüstünden sırtüstüne dönmeye başladı. bazen de dönecek gibi yapıp vazgeçiyor korkuyor sanırım

Benim oglumda yerde cabuk sikilanlardan fakat yaninda oturursan biraz duruyor bizimki yüzüstü dönünce hemen emeklemeye calisiyor yanliz görüntü cok komik oluyor yüzünü iyice yere kapatiyor ayaklariyla kendini itiyor fakat bu arada yüzü aciyor olacakki basliyor aglamaya hadi hayirlisi

benim bebeğimde çok gazlı bir bebekti halada devam etmekte onu ağrısıyla yanlız bırakamadım ve hep yanında oldum kucağıma aldım şimdide oğal olarak kucaktan inmek itemiyor ama artık altı aylık oldu ve yanlız kalabilmeli o açıdan bırakıyorum tabi çok ağlatmıyorum zamanla alışıcaklardır zaten zaman o kadar hızlı geçiyorki keşke hep böyle kalsalar.

Back