• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğinizi yazın nasıl giydiriyorsunuz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
Kızlar malum yaz geldi bu konuda tecrübesizim ne giydiriyorsunuz bebişlere ben kısa kollu body giydiriyorum elleri üşüyor eldiven takmak istemiyorum çorapları henüz çıkartmadım tek parçamı yoksa altlı üstlümü giydiriyorsunuz şapka takıyormusunuz gece yatarken üstüne nasıl örtmeliyiz acaba çok terliyor benimki acaba çokmu giydiriyorum???

bende çok tecrübeli değilim,ilk bebeklerim..ama aynı şehirde yaşadığımız için(aynı iklim ve sıcaklık koşulları) paylaşmak istedim..henüz kısakola geçmedim,atlet,uzun kollu body/ya da tek üst,altına patikli patiksiz ne varsa...patiklide olsa çorap giydiriyorum mutlaka. altı patiksizse çorabın üstüne bi de penye patiklerden çekiyorum..eldiven hiç giydirmedim. doktorumuz özellikle ellerinin açıkta kalmasını söylemişti çünkü..şapkayıda sadece banyodan sonra kızıma..çünkü onun kan değerleri biraz düşük oğlana göre,bi de daha zayıf..ona yataktan kalkınca bi de yelek giydiriyorum..yatarken 2 adet ince penye battaniyeyi üstüste örtüyorum..doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama ellerini burunlarını kontrol ettiğimde soğuk olmuyo,terlemiyolarda..

benim ilk kızım 18 nisanda doğmuştu ve ilk bir ay hava serindi zaten, normal zıbın takımını falan giydirip çok kalın olmayan battaniyesiylede örtüyodum üstünü ama sıcaklar başlayınca sadece yarım kol çıtçıtlı badi , eldiven ve çorap giydirdim, yaz boyunca çıplaktı yani.

Ankara bildiğim kadarıyla hala soğuk,içine atlet üstüne ince alt-üst uzun kol gydir şimdilik.27-28 derecede başlarsın kısa kol giydirmeye.Ensesi sıcaksa yeteri kadar giyinmiş demektir.yerimseniben

Back