- 10 Mayıs 2024
- 368
- 74
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Bebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 7 haftalık duyulur ama en iyisi 7. Hafta gümbür gümbür duyulur o zamanBebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz?
Tam 6. Haftamda duydum benBebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz?
5+2 bebek görünmemişti dr daha erken dedi, 6+5 bebeğide gördük kalp atışınıdaBebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz?
5+2 de bende yolk göründü, sizin kese kaç mm di 5+2 iken?5+2 bebek görünmemişti dr daha erken dedi, 6+5 bebeğide gördük kalp atışınıda
Hayırlı olsun5+2 de bende yolk göründü, sizin kese kaç mm di 5+2 iken?
Çok teşekkür ediyorum, sizin içinde hayırlısı olsunHayırlı olsun
10mm idi
Teşekkür ederim ama 8.hafta kalp atışı durdu kürtaj oldum maalesef,Çok teşekkür ediyorum, sizin içinde hayırlısı olsundoktorum haftaya yani 6+2 de bebeği görürüz dedi , kalp atışıda duyulur mu acaba?
Ya çok üzüldüm , neden peki, dr. Sebep söyledi mi?Teşekkür ederim ama 8.hafta kalp atışı durdu kürtaj oldum maalesef,
Hiç endişe etmeyin görürsünüz inşallah![]()
Çok üzüldüm , çok geçmiş olsunEvet biyopsi yapıldı kürtajdan sonra embriyoda trizomi çıktı
Yumurtlamadan sonraki 11.gün idrarsa ve kanda pozitif gördüm yani adetime 3 gün kala 80 küsür beta çıktı.Bebeğinizi ve kalp atışını kaçıncı haftada öğrendiniz?
Genetik sıkıntılarÇok teşekkür ederim![]()
5+2 de kese boyutunuz kaç mm di?Yumurtlamadan sonraki 11.gün idrarsa ve kanda pozitif gördüm yani adetime 3 gün kala 80 küsür beta çıktı.
5+2 de keseyi gördük,7+0 da kalp atışı duyduk.
Her şeyi yaptırdık başlamadan önce tedaviye, ama doğal ortamda olmadığı için öyle sıkıntılar çıkabiliyormuş, çok şükür kalan embriyolarım ngs’den temiz geldi hepsi, bir tanesi sadece problemliymişGenetik sıkıntılar
Eşinizle genetik testi yaptırdınız mı?
Onlarla hayırlı gebeliğiniz olur inşallah Allahını izniyle...Her şeyi yaptırdık başlamadan önce tedaviye, ama doğal ortamda olmadığı için öyle sıkıntılar çıkabiliyormuş, çok şükür kalan embriyolarım ngs’den temiz geldi hepsi, bir tanesi sadece problemliymiş
Bebek görünmediği için çıktı vermemişti göremiyorum şuan ama 7 haftalıkkenji ultrasonda 8 mm yazıyor.5+2 de kese boyutunuz kaç mm di?
İnşallahOnlarla hayırlı gebeliğiniz olur inşallah Allahını izniyle...