- 24 Nisan 2019
- 20
- -21
- 86
- Konu Sahibi Sevde8glnur67
-
Dün cekirdek vermış agzında gevişleyip hala bırakır mısınNeden olmasin. Sonucda babaannesi.
Uyardınız mı? Ne diyor?Dün cekirdek vermış agzında gevişleyip hala bırakır mısın
Bıda verme dedim tavır aldım tmm vermem dedi ters ters sonra eşime şikayet etmişUyardınız mı? Ne diyor?
Ağzından vermesi biraz sinir bozucuBıda verme dedim tavır aldım tmm vermem dedi ters ters sonra eşime şikayet etmiş
Uyarirsiniz ozaman.Dün cekirdek vermış agzında gevişleyip hala bırakır mısın
NapardınBebeğimi babaanneaine bırakırım bizde aynı apartmandayız . El bebek gül bebek bakar şüphem yok ama bebeğin ağzına Kendi çiğneyip vermesi çok kötü benimki yapmaz yaparsa da kesinlikle kabul etmem
bana sormadan bisey tattiriyosa yediriyorsa bebek sonucta birakmam. benim kv boyle 1 yasa kadar bal yasak demistim aman ne olcak diye benle inatlasti cocuga yanimdayken cikolata vermeye calisirdi. bu sepeplerden hic birakmadim. yanliz bebek 7 aylikmis sen ille birakiyorum diyosan tabi her gun de olmamali onemli bir isin oldugunda olabilir mesela. tabikide sonucta babanne torun en iyi siz bilirsiniz.Bebeğinizi kaynanıza bırakıyormusunuz aynı apartmandayız sabahları bır ıkı saat indiriyorum 7 aylık bebegım onlarla vakıt geçiriyor sonra gidip alıyorum bebegımede iyi gelıyor aslında vakıt geçiriyor sevınıyor bende bıraz dınlenmış oluyorum kahvaltı falan yapıyorum sizce hatalı mı bırakmamam mı gerekıyor bazen aklım kalıyor özlüyorum ama bazende abartma nolcak diyorum bana sormadan ara sıra bısıler yediriyor tattırıyolar oynuyolar eşimle bıraZ dışarı cıktımz zaman da bırakırım markete falan gideriz rahatça sız napardınız bebegınızı hıc bırakıyor musunuz
bazilari lafdan anlamiyo canim ya mesela. bak inanki benim kv asiri inat biridir kendi de der huyunu ben inatciyimdir diye. mesela ben tam tersi inatci degilim ama herkes bir olmuyor. cocuga emzik alsitirmak icin tutturdu 1 kilo lokum alayim emzige koyam ozaman alisir diye 2 aylik bile degildik bebekle. ben hayir diyorum zararli uygun dille konusuyorum o bir iki gun sonra bidaha tekrar ediyo alayim diye epey diretti. eminim ben yaninda olmasam beni dinlemez verir mesela.Uyarirsiniz ozaman.
Insanin kendi annesidd boyle davranislarda bulunabiliyor.
Dün cekirdek vermış agzında gevişleyip hala bırakır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?