• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeginizi kacinci haftada gördünüz?

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
Merhabalar.

SAT a göre 7+3 hamileyim. Bugun kontrole gittim kalp atışı duymak için fakat bebeği bile göremedim. Üstten ultrasondan kese bomboş ve simsiyah görünüyordu, vajinal ultrason yapınca yolk kesesini gördü doktor ama embriyo göremiyorum haftaya gel yine göremezsek kürtaj dedi. Bazen geç döllenme olabiliyormuş. Bebeğinizi ne zaman gördünüz ultrasonda? Benim gibi göremeyen var mi?

Şimdiden tesekkurler🙏

Güncelleme:

3 doktor görüşünden sonra kürtaja karar verildi, kesinleşti. Kese artık bozulmaya başlamış. Dün kürtaj oldum. Allah kızıma sağlıklı uzun ömürler versin inşallah, bu kismet olmadı sağlık olsun. İnşallah en yakın zamanda ben de dahil bütün isteyenlerin kucağı hayırlı ve sağlıklı bebislerle dolar.

Sevgiler🙏

Son düzenleme:
Ben 5haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Sonrasında karından baktığında gözükmeyeceğini söyleyip vajinal muayene ettiğinde gördük keseyi. Dr. unuzun dediği gibi geç döllenmedir belki.

Ben 5haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu. Sonrasında karından baktığında gözükmeyeceğini söyleyip vajinal muayene ettiğinde gördük keseyi. Dr. unuzun dediği gibi geç döllenmedir belki.
Umarım öyledir, nolur dua edin bize. Insallah görelim bebeğimizi. Cevabınız için tesekkurler🙏

Merhabalar.

SAT a göre 7+3 hamileyim. Bugun kontrole gittim kalp atışı duymak için fakat bebeği bile göremedim. Üstten ultrasondan kese bomboş ve simsiyah görünüyordu, vajinal ultrason yapınca yolk kesesini gördü doktor ama embriyo göremiyorum haftaya gel yine göremezsek kürtaj dedi. Bazen geç döllenme olabiliyormuş. Bebeğinizi ne zaman gördünüz ultrasonda? Benim gibi göremeyen var mi?

Şimdiden tesekkurler🙏
Adetiniz kaç gün sürüyor? Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?
Ben geç yumurtluyorum. O yüzden en az 1 hafta direkt haftası farklı oluyor.
Yolk kesesini karından göremeyip vajinadan gördüyse daha erken olabilir. Kimi kalp atışını 9. Haftada duyuyor. İnşallah erkendir sadece🙏🏼

Adetiniz kaç gün sürüyor? Yumurtlama takibi yapmış mıydınız?
Ben geç yumurtluyorum. O yüzden en az 1 hafta direkt haftası farklı oluyor.
Yolk kesesini karından göremeyip vajinadan gördüyse daha erken olabilir. Kimi kalp atışını 9. Haftada duyuyor. İnşallah erkendir sadece🙏🏼
Adetim çok düzenlidir normalde, 28 günde bir olurum. Ama şöyle bir durum var, hamile kalmadan önceki 2 ay sacmasapan bir regl döngüm oldu. Regl oldum 3 gün sürdü, 15 gün sonra bir daha regl oldum, o da 3 gün sürdü, 15 gün sonra bir daha regl oldum o da 3 gün sürdü. Doktor tam regl düzenleyici kullan demişti ki hamile olduğumu öğrendim. Onun için ne zaman yumurtlama oldu, geç mi dollendi en ufak fikrim yok.

Adetim çok düzenlidir normalde, 28 günde bir olurum. Ama şöyle bir durum var, hamile kalmadan önceki 2 ay sacmasapan bir regl döngüm oldu. Regl oldum 3 gün sürdü, 15 gün sonra bir daha regl oldum, o da 3 gün sürdü, 15 gün sonra bir daha regl oldum o da 3 gün sürdü. Doktor tam regl düzenleyici kullan demişti ki hamile olduğumu öğrendim. Onun için ne zaman yumurtlama oldu, geç mi dollendi en ufak fikrim yok.
İnşallah geç döllenmedir.
Bir de haftaya hemen kürtaj söz konusu olursa bence başka bir doktordan da fikir alın.
Rabbim yardım etsin inşallah🙏🏼

Merhabalar.

Şimdiden tesekkurler🙏
Bos kese olsa yolk kesesi olmazdi merk etmeyin insallah birdahaki kontrolde bebeğinizi görürsünüz

Bos kese olsa yolk kesesi olmazdi merk etmeyin insallah birdahaki kontrolde bebeğinizi görürsünüz
Benim boş gebeliğimde tam bu haftalarda alttan yolk sac da görünmüştü. :KK43: yani o görünse de boş kese olabiliyor. Böyle söyleniyor genelde ama değil maalesef. Ama konu sahibinin durumu inşaallah benimki gibi olmaz da geç döllenmedir.

Bende aynı durumu yaşadım. 7 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim, kese göründü ama boştu. Geç döllenme olabilir bir hafta sonra tekrar bakalım dedi doktorum. Birkaç gün içinde kanamam başladı, kese bozuldu. Herşey yolunda gitseydi 9.haftaya kadar beklenecekti. Doktorum gerçekten işinin ehli bir profesör. Kanama ve kesede bozulma olmadığı sürece 9.haftaya kadar beklenilmeli görüşünde. Eğer aksi bir durum yaşanmazsa beklemenizi kürtaj olmamanızı tavsiye ederim.
Gönlünüzce olur umarım

Back
X