• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinizi kaç aylıkken oturtmaya başladınız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Sevgili anneler, bebeklerinizi kaç aylıkken oturtmaya başladınız, benim oğlum 1 hafta sonra 2 aylık olacak, bugün kayınvalidem artık oturtmaya başlamamızı söyledi ama ben yine de tedirginim. Yardımcı olur musunuz?

2 aylık bebeği oturtmak mı napıyorsunuz siz daha oturma zamanına çok var 5 6 aylık destekle oturtulmaya başlanır ancak 2 aylık çok küçük daha

iki aylık bbek oturamaz oturtulmamalı kayınvaliden yanlış biliyo canım sakın öyle bişe yapmayın benim oğlum 6 buçuk aylık ve hala destekli oturuyor

benim oğlumda 50 günlük.bırakın destekli oturmayı daha kafasını bile doğru düzgün tutamıyor.bence çooooooook erken daha oturtmak için.

yuh yaaaaaa 2 aylık bebek oturur mu? 2 aylıkoturrsa 4 aylık yürür.. :))Kayınvaliden hızlı gidiyo.... 5. ay dolduktan sonra bebeğin gelişimineöre kısa sürelerle desekli oturtmaya başlanmalı.

ben kucağıma oturturdum tam olarak ne zaman bilmiyorum ama 3 aylık falandı. kucağımda hep oturur pozisyonda taşırdım ayrıca o zamanlar daha da küçüktü hiçbir şey de olmadı ama tam manasıyla oturmak herkesin de bildiği gibi en azından 5 aydan sonra. zaten oturtmak sana değil çocuğuna kalmış bir şey.

en erken 4 aylıkken die biliyorum o da anca kucağınızda filan benim bebek de 5 aylık ama biz denediğimizde oturamıyor destekli bile, bir yana yıkılıyor sadece kucağımızda oturuyor

abowwwww bızımkıde 2 hafta sonra 2 aylık olucak cok erken daha yaw oturtmak ıcın nettınız kayınvalıden yanlıs bılıyor

ne yapiyorsun canim cok yanlis cocuk ancak alti ayindayken destekli oturur cocuk nörölogu hic bir zaman cocuklari zamanindan önce birseylere alistirmaya calismayi asiri derecede huysuz olurlar dedi

benimde oglum 3 ay 1 haftalik yeni yeni kucagimda yarim oturuyor tam dik bir sekilde degil tabi,ama sadece kucagimda onun disinda hep yatiyor daha.

pikolata benimki 8-9 aylıkken oturdu ama genelde 6 7 aylarında oturabiliyorlar. benim ay şeklinde emzirme yastığım vardı onu destek koyardım

ya kızlar benimki 9 ayı bitirdi ama hala desteksiz oturamıyo çok tembel mi ne :(

Back