Bebek Beslenmesi bebeğinizi hiç ağlamaya bıraktığınız oldumu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sedefurkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
68
0
36
39
İstanbul
benmi çok abartıyorum acaba benimki öyle çok ağlayan bebek deil bende zaten kolay kolay ağlamıyor diye azıcık suratı ekşisin hemen kucağıma alıp gezdiriyorum emziriyorum ya da oynuyorum onunla çokmu nazlı büyütüyorum acaba. siz ağlasın sesi açılır yönündenmi bakıyosunuz yoksa...

cnm benimde 9 aylık bebeğim var.1 aylıkkken gaz sancısı yüzünden çok ağlayıp ne yaptıysak susturamadığımızdan şimdi ağlatmayı göze alamıyorum kıyamıyorum ve korkuyorum..

boşver ağlatma hiç nazlı olsun....

bende 2-3 aylık olana kadar ağlatmayı göze alamıyodum tıkanıyodu bizimki kendini sıkıp nefes bile almıyodu bazen o yüzden korkardım ama şimdi bazen namaz kılarken falan ağlıyo bende bozmak istemediğimden bırakıyorum ara sıra susup yine ağlıyo ama eskisi gibi aman aman bi ağlaması yok o yüzden hemen ağladığında almıyorum artık elim dolu olduğunda veya bi iş yaptığımda sadece sesleniyorum bak ben burdayım diyorum bi süreliğine sakinleşiyo..senin bebeğin küçükse boşver ağlatma..

yok cnm benimki 7. ayında ufak değil ama ben çok yufka yürekliyim galiba hiç kıyamıyorum.

bazı çocuklar hemen ağlamazlar başta sinyal verip sonradan ağlarlar.benim bebeğim doğduğu zaman bile ağlamadı ilk hafta eü lerle ihtiyaçlarını istedi.sonra çevremin baskısına dayanamayarak ben ağlaması için almadım elime.bir kaç gün sonra şöyle böyle öğrendi ağlamasını.şimdi de hala öyledir.başta sinyal verir baktı olmuyor sonra basar çığlığı:)

valla oğlumun bir saniye bile ağlamasına dayanamıyorum tüm anneler gibi .Birde bile bile ağlamaya bırakma düşüncesi bile içimi sızlatıyor.sende en iyisini yapıyosun annesi her ağladığında al kucağına sevgi bebeği olsun.

merhaba bende bebegemi hic aglatmadim sadece bir kez aglattiim oda sundan oldun pasam 2 aylikken beni emmek istemeyince bende ayakda emzirmeye basladim ama oyle boyle degil rahat 2 saat hi cotumadan emiyo oturunca oyle bir agliyoduki sanki parcaliyosun cocugu gecen artik dayanamadim bir pedgoka sordum birak aglasin dedi 1 haftafa alisir dedi.bende sabaj kalkincaayakda emzirmedim agladi agladi agladi ama kucagimda agladi besigine koymadim sonra uyudu okadar uzuldum ve kotu oldumki kalktim ayakda tekrar denedim yine almadi halbuki cok acti.uyudu baya ama daha o oldu hic aglatmadim.

bazen gerckden diyorumki ben bunu coknazli yetistirdim keske boylee yapmasaydim cok kotu alistirdim diyorum ama ben yurt disinda yasiyorum burdaki ailerleri goruyorum bebeklerini hic kucaga almiyolar hemde hic.hatta soyle yapan bile cok bebek zavllim gece acikiy uyniyo emzirip yada mama yapmaya usenen anne bebegini su icmeye alistiriyo o garibimde npsin su iciyo isde oyuzden diyorumki iyikide oglum hep kucagimda durdu iyiikide her agladignda yanina kosdum iyikide iyikide..

annesinin kucagina kokusuna diyarak buyuo bebegim.Allaha sukur.

Bence bu aglatma isi bebegin yasina ve ne icin agladigina göre degisir yeni dogmus kücücuk bebeklerin aglatilmasindan yana degilim zaten kücük bebekte durduk yere aglamaz mutlaka bir sorunu vardir(gaz,ates,hastalik...)anne mutlaka yaninda olmali bence bol bol kucaga almali,oksamali sevmelisakin yok alma kucaga alisir diyenlere bakmayin hic bir bebek kucaga alismazama belli bir aydan sonra genelde bu 5.aydan sonra olur cocuklar bazi seyleri ayirt edip istedigi gibi kullanmaya baslarlar siz disari ciktiginizda aglar,kucaktan inince aglar .elinden bisey alininca aglar.....o zaman duruma göre birakilmali bence ,eger siz disariya ciktiginizda aglar ve siz hemen geri dönerseniz bebek bu aglamayi istedigi herseyi yaptirmada kullanir.Her annenin kendi hislerine göre hareket etmesi en dogrusu bence icinizden nasil geliyosada öyle davranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…