Bebek Beslenmesi bebeğinizi gece yediriyormusunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nilaysal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
23
0
86
Kocaeli
merhaba arkadaşlar 8 aylık bi kızım var akşam 10 da yıyıp uyuyo gece uyanmuyo pek sabaha kdr ac kalırmı sizce uyandırıp yedirmelimiyim. emmeyi bıraktı bide 2 aydır kg almıyor iştahsızlıkta var ne yapmalıyım sizce

bence uyandırma huysuz edersin düzenini bozarsın aç olsa kalkar
iştahsızlık kilo alama gibi sorunlar idrar yolları iltahabının belirtilerindendir
alla korusun da aklında olsun canım

Sakın uyandırma sakın.
Çocuğun tüm düzeni şaşar ve uyku sorunları başlar.
Ayrıca çocuklar uykuda büyürler.
Büyüme hormonu uyku esnasında akşam 10 ile gece 2 arası en iyi salgılanır.
Merak etme aç kalmaz bebeğin.

benim de 7 aylık oğlum var akşam 7 -8 gibi uyumaya başladı önceden gece 12 yi buluyordu.akşam yediriyorum bir daha uyanmıyo kendisi acıkırsa uyanıyo zaten sen uyandırma gerek yok

uyandırma canım zaten 10 da yiyormuş...
acıksa merak etme uyanır :))

kilo alamaması dişden olabilir...
dişler çıktımı ???

teşekkür edrim cevaplarınız için şimdiye kadar 1 tane dişi çıktı inş bi hastalık yoktur

benim kızımda son bir kaç haftadır geceleri ağlayarak uyanıyor...acıkmadığını düşündüğüm bir saateyse sallıyorum geri yatıyor,ancak birkaç saat sonra tekrar ağlayarak uyanıyor,sütünü verdiğimde bazı geceler içiyor bazı geceler de içmeden sabaha kadar uyuyor...
neden böyle yapıyor olabilir fikri olan var mı?

canım diş iştahsızlık yapıyor ..
ve uykudayken sıkıntı veriyor ..
ağlamasıda dişden olabilir...

evet canım diş çıkarıyor,hemde iki tane birden...ama nette okudum bebekler diş çıkarırken acı çekmezlermiş,acı vermezmiş yani...eğer öyle olsaymış her dişte huzursuz ağlayan durmayan bebek olurlarmış ki bu mümkün değilmiş.eğer diş çıkarırken huzursuzsa başka bir rahatsızlığı vardır demekmiş...bunu yazan da bir doktor...işin doğrusu nedir anlamadım...
kızım gündüzleri huzursuz değil,mutlu şen şakrak bir bebek ama gece tam tersi...

canım burdaki diş çıkaran bütün bebelerin sorunu gece mızmızlanmaları..
bence sıkıntı yapar yapmaz olurmu ya..
benimki deli gibi elini ağzına sokup ıssırıyor..
demekki diş çıkarken sıkıntı yapıyor..

ay ne güzel işte rahat rahat uyuyormuş,acıkırsa zaten uyanır sen ne yaparsan yap.
bizimkide bazen ne güzel uyuyor bazende çok sık uyanıp duruyor
çalışınca geceleri çok yorucu geliyor bana
keşke benimkide rahat rahat uyusa çok uyanmasa

canım bende senin gibi düşünüyorum ama öyle değilmiş işte...çok ünlü bir doktor söylüyo bunları,ismi kadir tuğcu...diş çıkaran bebekte iştahsızlık,acı çekme,huzursuzluk,ateş vs.bunların hiç biri olmazmış hepsi uydurmacaymış...varsa böyle durumlar altında başka neden arayın diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…