Bebek Beslenmesi Bebeğinizi doyurduktan ne kadar süre sonra yatırıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Evet canım aynen öyle çökme değil de yamuk oluyor. Bi yakınımda gördüm ne yazık ki.
Ben bi sağ bi sol yaptığımda hangisini yaptığımı karıştırdığım için çift rakamlı günlerde sağa, teklerde sola yatırıyorum. Böyle yazınca piskopatça geldi ama napayım karıştırıyorum valla.
Mesela bugün sağa yatma günüydü, yarın 23'ü sola yatacak kuzum

Allah yavruna şifa versin arkadaşım, inşallah kısa sürede düzelir.
Ama sinirlenme sakın, bebeğin istermi kusmayı? Kimbilir canı ne kadar yanıyordur onun annesi. Unutma; bebeklerimiz sadece sabır ve sevgiyle büyüyorlar.
Allah sana da dayanma gücü ve sabır versin, başka ne diyebilirim bilmiyorum canım.

o da guzel bir taktik olmus

bende yataginda bi tane sapkasini koydum, sag tarafa yatirinca saga aliyorum sonra sol tarafa..boylece ne tarafa yatirdigimi gorebiliyorum..beynimi yormamis oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…