bebeğinizi dışarıda nasıl emziriyorsunuz

erguvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
79
4
bebeğim olduğundan beri dışarı çıkmaya korkuyorum eşimle yemeye bile çıkamıyorum bebeğimi emzirecek ortam bulamam dye siz nasıl yapıyorsunuz? bu sizin içinde sorun oluyormu?bu yüzden kendimi eve kapattım

bende geçen yaz doğum yaptım hiç dışarıya çıkamadım yaz boyunca bu yaz çıkıyorum hala emiyor ama arabada emziriyorum yada çok fazla kalmıyorum sokakta...

ben emziripte çıkıyorum dışarıya ve 3 saat dolasıp gelıyoruz helekı bebek arabasıyla cıkmıssak cok rahat hep uyuyo hareket halındeyken

evde emziriyorum eğer mama alıyorsa yanımda muhakkak olur birde yaz ğeliyor yanınızda muhakkak bebek icin su bulundurun o azıcık teskin ediyor uyğun bir yer bulana kadar

yengemle çıkmıştık bi de 6 aylık yeğeimle tabi çarşıya akşama kadar gezdik mağazaları falan görevliler hep yardımcı oldular kilitli bi oda göstediler nereye gitsek ööle bi oda yoksa bile soyunma kabininde hallettik yemek yerken de garsonlar mutlaka uygun ortam gösterdiler sağolsunlar bence kendinizi eve hapsetmeyin bu yüzden bizim insanımız anneye değer veriyor gerçekten de

ben gittigim yere giderdim vallaha neden haps oluyorsunuz evde kizlar yahu yazik degil mi ?
gidin dolasin bebeginiz aciktigi zaman verin nasil olsa bi yer bulunur
ben her zaman rahat ve sakin bi yer bulurdum bebegimi oglumu emzirirken battaniyesi vardi onu gogsume kapatirdim kimse bi sey gormezdi
bulursunuz rahat bi yer merak etmeyin

X