• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizi büyütürken faydalandığınız kitaplar !!!!

Gzdylkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
21
0
1
İstanbul
Bebeğinizi büyütürken faydalandığınız kitaplar !!!!
Arkadaşlarım hadi bebeğimiz için yararlandığımız ve memnun kaldığımız kitapları paylaşalımm. İlk önerim Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398771062.254691.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 46.5 KB (Kilobyte)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398773140.828694.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar,

ben şuan da Nora Romi Özkılıç ın yazdığı Annelik Günlüğü kitabını okuyorum ...

kitap nora hanımın bebeğini büyütürken yaşadığı mutlu , hüzünlü anları anlatıyor bir annenin günlüğü olarakta düşünüle bilir .. kitabın yazılma amacı ilk bebeğini kucagına almış ve yanında bir büyüğü olmadan büyütmeye çalışan annenin tecrübeleri ve tecrübesizlği ...

psikolojik olarak yorulduğunuz da ben tek değilim demeniz için .. okumanızı tavsiye ederim benim için faydalı bir kitap oldu

:emir_bebek: bebek büyütmenin sabır işi olduğunu unutmayalım ...

merhabalar,

ben şuan da Nora Romi Özkılıç ın yazdığı Annelik Günlüğü kitabını okuyorum ...

kitap nora hanımın bebeğini büyütürken yaşadığı mutlu , hüzünlü anları anlatıyor bir annenin günlüğü olarakta düşünüle bilir .. kitabın yazılma amacı ilk bebeğini kucagına almış ve yanında bir büyüğü olmadan büyütmeye çalışan annenin tecrübeleri ve tecrübesizlği ...

psikolojik olarak yorulduğunuz da ben tek değilim demeniz için .. okumanızı tavsiye ederim benim için faydalı bir kitap oldu

:emir_bebek: bebek büyütmenin sabır işi olduğunu unutmayalım ...

Teşekkürler. Mutlaka okuyacağım:)

ALi Çankırılı ''Çocuklara Söz Geçirme Sanatı'', ''Çocuklarda Mahremiyet Eğitimi-Labirent''
Adem Güneş 'Annelik Sanatı'
Leyla Navaro 'Gerçekten Beni Duyuyor musun?''
Kudret Eren Yavuz 'Yürekten Anne Baba Olmak''
Diane O'connell İki yaşındaki çocuğunuz büyürken
Mahallenin En Mutlu Yumurcağı
Tuba Erduran ''Aile İçi İletişim ve Çocuk Gelişimi''

Daha okuduğum bir sürü çocuk yetiştirmeyle ilgili kitap var ama ilk aklıma gelen ve en çok beğendiklerim bunlar. Mesleğim gereği de okuyorum zaten bu tip kitapları, kızımı yetiştirirken de çok faydalı oluyorlar.

Back