Bebeğinizi büyütürken başkaların karışması

Anneadayiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2021
9
4
36
29
En nefret ettiğim şey.. istedikleri kdar çoçuk büyütsünler bence her bebeğin halinden annesi anlar.
Bebeğimi kaynanama bıraktım ve benden habersiz bebeğe mama vermiş bana sormadan danışmadan. Ve emziği tatliya bandırmanın çok zararlı olduğunu duymuştum yapma dedikce yapması beni kaideye almamak çok zoruma gidiyor. O cocuk benim ve bir kere yetişiyor bana saygı duyması gerekmiyormu kızlar yanlışmıyım ?

Yok sonuna kadar haklısınız, evlat sizin ve onun için iyi olanı da kötü olanı da siz bilirsiniz. Eski usul bakacağını bildiğiniz halde, işiniz düştüğünde kaynanaya bırakmamayı da biliyor olmanız lazım tabi.

Vermeyin çocuğunuzu eğer dediğinizi yapmıyorlarsa bırakmayın

Evet o yüzden artık bırakmam ev alışverişi için hemen bebeğimi iyice emzirdim 3 saat içinde hemen gidip geleyim acıkmasın diye acele ettim oysa.. bebeğe 2 saat içinde mama vermişler bana sormadan oysa ben kaç kere dedim mamaya alışmasın daha diye.. ve cocuğum kusmuş baya birde yetmedi beni suçldı cocuk üşütmüş diye oysaki mamayi kusunca cocukta hiçbişy yoktu bırakmam bundan sonra bi şekilde yanımda olur bebeğim o daha 1,5 aylık

Bi de şey dedi mi biz böyle büyüttük hep hepinizi çalışıyor musunuz mecburen mi bırakıyorsunuz bilmiyorum ama mecbur kalmadıkça bırakmayın

Siz çalışıyor musunuz? Bebiş o yüzden mi kayınvalidede? 1,5 aylık olduğuna göre sizin izinde olmanız gerek. Neden kayınvalideye bırakıyorsunuz ki? Bi de mamayı nerden buldu siz vermediyseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…