- Konu Sahibi darksoulriver
-
canım hiç moralini bozma ben kızıma doğduğu gün nuk marka pembe emzik verdim hemen aldı ucu yassı çünkü
biberonuda dr browns marka geniş ağızlı gaz yapmayan biberon aldım herkesede tavsiye ediyorum herkesde çok memnun kalıyor inşallah sende memnun kalırsın allah yardımcın olsun ben işe kızım 2 aylıkken başladım kızımın şimdi 4. ayı bitti
geçenlerde doktor kontrolümüz vardı. doktorumuza biberon almadığını söyledim. almaması daha iyi dedi.dediğin gibi kaşıkla verdiğim sütün çoğu boşa gidiyor. sanırım şırınga daha iyi bir fikir. ama hiç denemedim. şırıngayla verirken bir püf noktası var mı?cnm seni çoook iyi anlıyorum.. benim kızım da yalancı meme ve biberon almıyor.. şu an 5 aylık.. doktorlar biberon almasın diolar ama ben katılmıyorum buna.. biberon özellikle çalışan anneler için büyük kolaylık.. ilerisi için de çocuk büyüdükce biberonla lıkır lıkır her yerde her zaman karnını doyurabiliyor.. kaşıkla yarısı ağzına yarısı üstüne başına gidiyor.. doktorum bazı bebekler almaz zorlama dedişırınga aldım bende.. onunla veriorum sütü.. en azından dışarı akmıyo. kolay gelsin cnm
bana da doktor dedi zorlanıyosan şırınga ile ver diye.. 60 cc lik aldım.. daha kolay oluyo.. dudaklarına dokundurunca ağzını açıyo zaten.. aradan hemen gönderiyorum :) boğazına falan kaçmıyo.. kolay gelsin
yandan kulplu biberonlar var ben öyle alıştırmıştım. tavsiye ederim.
valla arkadaşlar benim oğlum 11 aylık oldu ve 4 aylıkken ben işe başladım. aç kaldı ama almadı biberonu inatla. hala da almıyor. neyse artık her şeyi yediği için sorun yok çorba yoğurt yumurta her şeyi yiyor ama ilk zamanlar ben iş yerinde 300-400 cc süt sağar akşama getirirdim yok almazdı biberonu, kaşıkla süt içti yarısı ağzına yarısı yere ve bir sürü sütüm döküldü yazık oldu. o kadar çok biberon aldık ki acaba alırmı diye kaşıklı biberonlar var onu denedik o da çok cazip gelmedi neticede almadımı almıyor valla.
çok haklısın arkadaşım..çok denedim ama nafile... şimdi biberon emen bi bebek gördüğüm zaman şok oluyorum aaa biberon almış diyorum kendi kendime.. :) diğer türlü çok zor oluyo yaa
canım merhaba,
ben de oğlum dört aylıkken işe başladım ve benim oğlum da o zamana kadar sadece anne sütü alıp biberon almıyordu. almadığımız biberon çeşidi kalmamıştı. ben varken ne kadar uğraştıysam veremedğimi biberonu işe başladığım ilk gün annem verince hemen aldı. anne yanında olunca maalesef bebekler biberonu daha zor kabul ediyorlar. eğer imkan varsa sen işe başlamadan annen ya da başka biri biberon vermeyi denesin. ama yine de almazsa üzülme çünkü anne kokusu evden gitmeden biberon almaya yanaşmıyor bebişler. emin ol aç kalınca hemen alacaktır. boşuna kendini de strese sokma. biliyorum çok zor. benim de başıma geldi ama sonu iyi oldu. sen de öyle düşün.
bebişine ve sana sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?