Hayirli aksamlar hanimlar, sorum gebelik haftasi ilerlemislere,ilk gebeligi olmayanlara yada bu konuda fikri olan herkese:)Benimde ikinci gebeligim ancak ilk gebeligimi dolu dolu yasayamadim sanki..
Gebeliginiz boyunca neler yaptiniz dogumla ilgili kurslara katildiniz mi,hamilelikle ilgili ne bileyim gunluk tutan olur,degisik seyler yapan olur, dogumu beklerken gelecek bebegini karsilamakla ilgili olur bunun gibi seyler,umarim anlatabilmisimdirCevaplari merakla bekliyorum bana ve diger arkadaslara umarin fikir olur
Günlük tutmak çok güzel ben tutamamıştım ama doğum sonrası kızımın her anını yazdım doğum sonu günlük oldu yani. Bu gebeliğimde malesef kötü geçtiği için hiç bişey yapamadım
Günlük tutmak çok güzel ben tutamamıştım ama doğum sonrası kızımın her anını yazdım doğum sonu günlük oldu yani. Bu gebeliğimde malesef kötü geçtiği için hiç bişey yapamadım
Evet hatta söyle usg resimlerinin oldugu hatta ablasininda fotolarinin oldugu bi gunluk tutmak olabilir :)bende obur kizimda defter alip sadece birgun yazmisim :)Ilerisi icin guzel anilar bunlar,tesekkur ederim
Canim dra gOstermedin mi sonucunu ne dedi tam 5,00 se hamile olabilirsin yani iki gun sonra tekrarla testini artis var mi diye,ben 55 le ogrendim hamile oldugumu mesela
Canim dra gOstermedin mi sonucunu ne dedi tam 5,00 se hamile olabilirsin yani iki gun sonra tekrarla testini artis var mi diye,ben 55 le ogrendim hamile oldugumu mesela
Aslinda adet oldum 26 haziran bittikten sonra ilişki oldum kan tahlil yapmaya gitmiştim ve gebelik testide vardi yaninda baya sacma oldu ama oylesi yapim dedi bi kere daha yaptim da 0,01 cikmişti ve adetime 2 gun felan vardi simdi yine boyle oldu bilmiyorum