• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinize yumurtayı nasıl veriyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cicek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
125
0
96
İzmir
kızlar 9,5 aylık bebeğim var.son zamanlarda yumurtayı yediremiyorum bir türlü . daha önceleri kahvaltı karışımına ekliyordumyiyordu. şimdi midesi bulanıyormuş gibi yapıyor vede yemiyor. sizler nasıl veriyorsunuz?

benimki karışım zaten yemiyor,haşlayıp veriyorum,omlet ya da melemen olarak da veriyorum

canım benim kızımda 9 ayı geçti yumurtayı şuanda sadece haşlanmış ve katı şekilde veriyorum sabah kahvaltısında labne peyniri ve cevizi karıştırıyorum mesela 1 kaşık bu karışımdan tam onu yerken ezdiğim yumurta sarısınıda veriyorum

benim oğlum yumurta hastası anasına çekmiş :) her sabah bitane yumurta yiyo.

Sorun belki de direk yumurta ile ilgili değildir. Belki de bulamaç yemekten sıkılmıştır.
Tek tek vermeyi deneyin kahvaltısını.
Haşlanmış, yağda yada menemen de denenebilir.

ben un çorbası yapıyorum her gün hem seviyo hemde bu arada yumurta ve yoğurt yemiş oluyozemuszemus

Arkadaşlar mümkünse her gıdayı ayrı ayrı yedirmeye alıştırın.
hepsinin tadını bilsin bebekleriniz.

teşekkür ederim evet belkide sıkılmıştır karışık yemekten artık önerilerinizi dinlicem teşekkürler...bu arada menemeni nasıl yapıyorusnuz bebişlere

benim kız da yumurta katı oldu mu hayatta yemez.beyazını yiyor da,sarısı demek ki ağzında coğalıyor.rafadan veriyorum.yada menemen.
normal domates pişiriyorum.az tereyağ az mısırözü koyuyorum.bazen maydanoz bazen kıyma katıyorum ama genelde peynir katıyorum,çünkü peynir yemiyor .

bende az domates rendesi az biber rendesi ekliyorum.
bazen kaşar yada beyaz peynir ekliyorum.

benim oğluma sabahları portakal suyunun içine ufalıyorum
portakal suyunu çok sevdiği için arada kaynatıyorum yani
bizim için tadı berbat ama benimki ancak öyle yiyor

Back