Uzmanların açıklamalarına göre bebeğe tv izletmek oldukça sakıncalı..Eskiden bundan 10 sene önce tv de ne bukadar herkes birşeyler konuşuyordu nede internet denen şey bu kadar yaygındı .Hiçbierşeyden haberimiz olmadan içgüdüsel davranıyorduk çoğukez.Şimdilerde herkes tv ye çıkıp her şey hakkında seminer düzeyinde bilgi veriyor...
Tv izlettirmekte bebeklere sakıncalıymış..Ama benim kızım 11 yaşında tv ile büyüdü denebilir oğlumda 9 yaşına girdi oda tv çocuğu..Çoğu evde bakın hep çocuklar tv , bilgisayar, palystation, oyun konsoları gibi aletlerle büyüyorlar...
Ben illaki izletelim diyorum ama bunca bebek bu teknoloji içinde büyüyor ve ben sakıncasını çocuklarımda açıkcası görmedim...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Tv çocuklara&bebeklere izlettirmelimi izletmemelimi?:uhm:CADIARZU
Tv izlettirmekte bebeklere sakıncalıymış..Ama benim kızım 11 yaşında tv ile büyüdü denebilir oğlumda 9 yaşına girdi oda tv çocuğu..Çoğu evde bakın hep çocuklar tv , bilgisayar, palystation, oyun konsoları gibi aletlerle büyüyorlar...
Ben illaki izletelim diyorum ama bunca bebek bu teknoloji içinde büyüyor ve ben sakıncasını çocuklarımda açıkcası görmedim...siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Tv çocuklara&bebeklere izlettirmelimi izletmemelimi?:uhm:CADIARZU
Son düzenleme: