• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğinize sarılın... (demesi kolay)

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
bi dergide bebeğinize sarılın okşayın diyo. ben de sarılmak istiyorum ama ne zaman kucağıma alsam oğlum bana saldırıyo. kafa atıyo. ağaçkakan gibi kafayı sallayıp meme arıyo. şöyle sakin duramıyo. babasında hiç kımıldamadan huzurla duruyo. sizde de mi öyle oluyo acaba? aç olsa da tok olsa da oğlum kucağıma alınca hep emmek istiyo sanırım. 1,5 aylık daha.

canım küçük bebekler öyle sanırım benim ki de 2 aylık tam ama o bile hala kucama alınca kafasını vuruyo omuzlarıma ve yüzünü sürtüyo.ama bazen de sakin oluyo o zaman alıp sıkıca sarılıp konusuyorum onunla ki hem kucama almam onun cok hosuna gidiyor

sen de bebeğini dürüm gibi sar.penye bir battaniyeyle.ellerini de içine kat sarıl doyasıya!!!

benim cadı da öyle bi ağız tadıyla sevemiyorum hemen meme arıyo vermezsemde yıkıyo ortalığı..

kokunu alip tanidigi icin heycandan yapiyodur annesi ana kokusu bi baska onlar herseyi hisseder o meleklerin duyusu bambaska hircin gibi görünebilir ama heycanlaniyodur dedigim gibi
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah canim:nazar:

benim kuzum 5 aylık oldu :nazar: hala arada sırada kafa atıyor ama ben tecrübe ettiğim için artık temkinliyim tabi :))yine de geçenlerde oyun oynarken bir kafa attı,benim bile canım yandı onu düşünemiyorum :((nasıl ağladı yavrum ya :(( üstelik çok ağlayan bi bebek değildir.yüzünü üstüme başıma,yüzüme sürtmeyi çok seviyor.sanırım burnu kaşınıyor :))çünkü eliylede burnun kaşıyor.son haftalarda eliyle yüzümü mıncıklama başladı.sadece bana değil o anda kim denk gelirse ona yapıyor.ha tabi bir de çok güzel saç yoluyor :)) valla ben çok güzel sarılıyorum,hatta içime sokasım geliyor.bazen kendimden korkuyorum,ısırıcam filan diye :))

benim cadım büyüdükçe sinirlenmeyi öğrendi şimdi istediği bişeyi yapmıyım kafa atıyo ve çok sert vuruyor korkuyorum birşey olacak diye

1 bucuk aylik hemi masallah, demek ki SIKILmaya gelmiyor benim kuzular gibi, aglasin bi sey olmaz benimkiler de oyle ben genede yaparim operim koklarm onlari !!!

canım bızım kısı de oyle babasında çok akıllı bır oğlan bana gelıyor sankı kıtlıktan çıkmış.ama az daha sabret bıraz daha buyudumu ıstedığın gıbı hırpalana bılıyorlar

kokunu alip tanidigi icin heycandan yapiyodur annesi ana kokusu bi baska onlar herseyi hisseder o meleklerin duyusu bambaska hircin gibi görünebilir ama heycanlaniyodur dedigim gibi
allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah canim:nazar:

kuzum benim ya. zaten artık bana gülümsüyo içimin yağları eriyo :) kaydirigubbakcemile3
çok teşekkurler canım. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

Son düzenleme:
kuzum benim ya. zaten artık bana gülümsüyo içimin yağları eriyo :) kaydirigubbakcemile3
çok teşekkurler canım. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

o sana gülerken gözlerin doluyo dünyalar senin oluyo dimi?
kızımın bi gülüşüne dünyaları veririrm

evet canım ya hayran hayran bakıyorum ona. mukemmel bı duygu. bi ara hiç bakmıyodu bana gozlerını kaçırıyodu. simdi ben nereye gıdersem benı takıp edıyo gozlerıyle. tatlı tatlı gulumsuyo.

benim kuzum 5 aylık oldu :nazar: hala arada sırada kafa atıyor ama ben tecrübe ettiğim için artık temkinliyim tabi :))yine de geçenlerde oyun oynarken bir kafa attı,benim bile canım yandı onu düşünemiyorum :((nasıl ağladı yavrum ya :(( üstelik çok ağlayan bi bebek değildir.yüzünü üstüme başıma,yüzüme sürtmeyi çok seviyor.sanırım burnu kaşınıyor :))çünkü eliylede burnun kaşıyor.son haftalarda eliyle yüzümü mıncıklama başladı.sadece bana değil o anda kim denk gelirse ona yapıyor.ha tabi bir de çok güzel saç yoluyor :)) valla ben çok güzel sarılıyorum,hatta içime sokasım geliyor.bazen kendimden korkuyorum,ısırıcam filan diye :))

geçen gun kafasını çeneme bi vurdu tam bıngıldagına denk geldı. içine çöktü. çok korktum bişi olmadı ama geri düzeldi.

bi dergide bebeğinize sarılın okşayın diyo. ben de sarılmak istiyorum ama ne zaman kucağıma alsam oğlum bana saldırıyo. kafa atıyo. ağaçkakan gibi kafayı sallayıp meme arıyo. şöyle sakin duramıyo. babasında hiç kımıldamadan huzurla duruyo. sizde de mi öyle oluyo acaba? aç olsa da tok olsa da oğlum kucağıma alınca hep emmek istiyo sanırım. 1,5 aylık daha.

oyy,emsin ya :) yazık annesi.
ben de alıyorum sarılayım diye, hemen iniyo sıpa .ya da bişey gösteriyo bu diye.sarılıp uyuyacagımız gunleri iple cekiyorum.

oyy,emsin ya :) yazık annesi.
ben de alıyorum sarılayım diye, hemen iniyo sıpa .ya da bişey gösteriyo bu diye.sarılıp uyuyacagımız gunleri iple cekiyorum.

emsin emsin de sonra çok gazı oluyo :emir_bebek:
gerçi çoğu zaman kıyamayıp veriyorum memeyi habire. kusuyo...:ecrin_bebek:

kızım doğunca bebek öpülmez dediler.. ben ve annanesi dayanamadık şapur şupur öptük. şimdi bayılıyor öpülüp koklanmaya 2 aylık oldu. boynunu koklatıyor sakin sakin huzurlu huzurlu. Öğğle durup sevdiriyor kızım kendini bana hiç sıkılmadan..

sevmediğim öpmediğim yeri kalmadı... kız bebekler sanırım daha sakin oluyorlar...

Back