• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğinize ne tür ve hangi marka peynir yediriyorsunuz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hasret...

elveda istanbul:(
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
365
3
118
Batman
ben şimdiye kadar labne peyniri yediriyordum ama ablam labne peynirinin en zor sindirilen peynir olduğunu söyledi:uhm:
peki siz ne tür ne marka peynir yediriyorsunuz sevgili anneler??

ben keçi peyniri veriyordum, son zamanlarda ben de labne vermeye başladım. tek başına peynir yumurta falan yemiyor hala bulamaç yapıyorum

ben normal beyaz peynir veriyorum. ama labneyi duydum bu gün labne aldım. verip vermeme konusunda kararsız kaldım. sindirimi gerçekten zor mu kullananlar yazbilir mi. labne peynirin özelliği nedri tuzsuz olması dışında??

ben normal peynir veriyorum ama vericem kadarını biraz suda bekletip tuzunu alıyorum ama genelde tuzsuz kaymak loru veriyorum yagıda az tuzu ise hiç yok tatlı bir tadı var bebekler için tat olarak cok uygun tavsiye ederi peynicilerde var zemuszemus

doktorumuz eskiden labne peynir mi vardı, tabi ki beyaz peynir vereceksin dedi, geceden ıslatıyorum suya, sabah tuzu kalmıyor hiç, yumusuyor da, catalla ezip veriyorum, yutmak istemezse ya da zorlanırsa (1-2- dilim patates de haslıyorum ben her gün kahvaltısına) patatesin suyuyla mama kıvamına getiriyorum peyniri daha kolay yiyor.
ayrıca labnede tuz var, içindekiler kısmında yazıyor

bence ona özel peynir alınmamalı aile ne yiyorsa durumu neye yetiyorsa çocukta ona alışmalı.ben büyük kızımı kaşar peyniriyle büyüttüm 6 yaşına geldi hala kaşar diye ağlıyor.maddi dururumuz iyi ama onun inadına almıyorum çünkü yatıya gittiğimiz evlerdede önüne koyulan peynirlere burun kıvırıyo,ben kaşar isterim diyor çok kızıyoruz babasıyla ayıp diyoruz ama öle alıştı benim suçumçufak kızımı hiç öyle alıştırmadım allah ne verdiyse onunla büyüttüm.en azından ufakta rahatım.sizede tavsiye ederim.

Back