• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğinize Nar Suyu İçiriyor musunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

atinese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
99
2
36
İzmir
Arkadaslar bugun nar aldım ama ogluma ıcırsem mı ıcırmesem mı kararsız kaldım ek gıdalara yenı basladık sayılır dokunur mu acaba, kac aylıkken nar suyu verılmeye baslanır

Bende bu konuyu açıcaktım evet tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz

bana dogum yaptıgımda cocuk dogar dogmaz agzına bır tane nar suyu sık bı daha gaz olmaz dedıler tabıı bılmedıgım guvenmedıgım hıcbırseyı denemem ödüm kopmuştu ben gormeden bır tane sıkarlar yavrumun agzına dıye bu yuzden sık sık herkesı uyarmıstım sakın yapmayın yapmam ben dıye, kan sekerını yukselttıgını bu yuzden zararlı olabılecıgını duydum ama nar suyuda cok faydalı bırsey tabıı 1 bardak ıcırmekten bahsetmıyorumda bırkac kasık olsun zararı var mı acababilmiyorumkismile

kaç aylık canım bebeğin çok küçükse tabi olmaz
ama ek gıdalara başladım diyorsun 5-6 aylıksa
çay bardağının dibiyle tattıra bilirsin bence
doktoruna bir sor tabi

kaç aylık canım bebeğin çok küçükse tabi olmaz
ama ek gıdalara başladım diyorsun 5-6 aylıksa
çay bardağının dibiyle tattıra bilirsin bence
doktoruna bir sor tabi

6 aylık canım, bugun cay kasıgının ucuyla tattırcam bakalım nasıl tepkı vercek

ben geçen kış çok verdim nar suyunu
kızım 8aylıkken başlamıştım
ama kızım çok sevmiyordu ekşi olduğu için
elma veya armut ile beraber sıkıp içiriyordum bende
neden zararlı olsunki nar çok faydalı diye biliyorum

bende 5 aylık canım tat için azcık sıkmıştım eşim hepsini vermişş ben görmedenn 3 tatlı kaşığı fazla geldi ama kuzucuğumaağzı dili mor oldu buruştu birde sıkıntısı olmadı ama çok vermemek lazım bencede

Bir çay kaşığı veya tatlı kaşığı verebilirsin canım ben öyle yapiyodum

Bir çay kaşığı veya tatlı kaşığı verebilirsin canım ben öyle yapiyodum
Ay çok tatlısınız ya,cevap yazmada geçmek istemedim ☺️ Cevap yazdığınız kişinin oğlu şuanda muhtemelen 9 yaşındadır 😊

Back