Bebek Beslenmesi bebeginize gunes kremi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tttugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
56
0
86
Diğer
kizlar bebekleriniz icin hangi gunes kremini kullanacaksiniz yazin ben biraz baktim da kafam karisti hangisi en zararsiz bilen doktoruna danisan var mi

bende merak ediyorum bunu..
benim bebeğim yaz bebeği olacak ne zaman güneşe çıkarabilirim krem sürmeye ne zaman başlıcam??

bebeklerin derileri çok ince olduğu için 6. aya kadar güneşe çıkarılmamalı diye biliyorum. Kendim için clinique güneş kremi kullanıyorum ve çok memnunum, bebekler için olanı var mı bilgim yok ama varsa onu almayı düşünüyorum.

chicco yüksek korumalı kullandım geçen sene.
Çok memnun kaldım bu sene de yine onu kullanırım sanırım.

clinikin bebekler icin urunu yok canim yabanci forumlara bir goz attim 6 aydan once gunes koruyucu kullandirmiyo doktorlar heiko kids var en guvenilirler sirasinda 3. sirada ama genelde california baby diye bi urun kullaniyolar ama o yok galiba burda zaten o bile en zararsiz gunes kremlerinde 130larda kalan bir urun biraz daha arastiralim bulabilecegimiz en az zararliya ulasmak icin.

ewg org da guzel bilgiler var konuyla ilgili

trde varmi bilmiyorum holandada douglas ta var adina tam bakmadim 7 aylik kizimda egzema var onun icin gunes kremi arastiriyordum bana clinigue onerdi

Doktorum Mustela tavsiye etmişti.3 aylık bebeğim var dışarı çıkarken kullanmaya başladım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…