Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar bebekleriniz icin hangi gunes kremini kullanacaksiniz yazin ben biraz baktim da kafam karisti hangisi en zararsiz bilen doktoruna danisan var mi
bebeklerin derileri çok ince olduğu için 6. aya kadar güneşe çıkarılmamalı diye biliyorum. Kendim için clinique güneş kremi kullanıyorum ve çok memnunum, bebekler için olanı var mı bilgim yok ama varsa onu almayı düşünüyorum.
bebeklerin derileri çok ince olduğu için 6. aya kadar güneşe çıkarılmamalı diye biliyorum. Kendim için clinique güneş kremi kullanıyorum ve çok memnunum, bebekler için olanı var mı bilgim yok ama varsa onu almayı düşünüyorum.
clinikin bebekler icin urunu yok canim yabanci forumlara bir goz attim 6 aydan once gunes koruyucu kullandirmiyo doktorlar heiko kids var en guvenilirler sirasinda 3. sirada ama genelde california baby diye bi urun kullaniyolar ama o yok galiba burda zaten o bile en zararsiz gunes kremlerinde 130larda kalan bir urun biraz daha arastiralim bulabilecegimiz en az zararliya ulasmak icin.