bebeğinize en etkili güneş koruma ürünleri

nesrinb

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
241
131
sebamedin en yüksek faktörlü güneş ürününü kullandım acayip memnun kaldım. doğduğundan beri kullanıyorum . herkese tavsiye ediyorum

kızlar malum yaz geldi.e artık deniz tatil zamanı,tatil olmasada dışarı çıkarken bile sürmek amaçlı kullandığınız güneş koruyucu losyon varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
benim kızım beyaz tenli ve kızarıyor güneşte acaba +50 faktör iyimidir,bide hangi marka iyidir?
tecrübeli anneler yardım lütfen..

kesinlikle 50 faktör kullan.
ama mutlaka bebek ürünü olsun. mesela bübchen yada chicco...... yalnız şu anda chiccoyu kullanıyorum kızıma ,sürmesi çok zor. çok katı ve sürdüğünüzde beyaz bir maske gibi duruyor. ama etkisi mükemmel....alırsanız chicconun güneş sütünü alın,spreyli olan yani....

tabiki sebamed yada ambrei solaire ikiside eczane grubudur.en yüksek koruma faktörlu ürünlerdir.Zaten doktorlarda aynı ürünleri tavsiye ediyor.
bebek icin olan güneş koruyucaları sokaga cıkarken de kullanmalısın sonucta sokaktayken kışın bile UV işinlarına magruz kalıyorlar..tatili beklemene gerek yok

bu arada sebamed 60 koruma faktörlu bizimkinin üstüne baktım:))yag ve alkol ve benzeri maddeleri içermiyor.aynı zamanda bebek cildine de zarar vermiyor biz sprey olanını kullanıyoruz..

loreal 50++ harika!, gecen yaz kullanmaya basladim hala kullaniyoruz super! ben bile onu kullaniyorum.

güzelim nıvea nın 50 faktörünü kullanıyorum çocuğuma hatta kendim de kullanıyorum çok da memnunum...

dr lar güneş kremi alırken sağlık bakanlığı veya tarım bakanlığı onaylı ürünlerin çocuklarda kullanılmasını tavsiye etmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…