- 5 Ağustos 2009
- 1.180
- 3
- 39
-Evet Hanım Kızım hamilesiniz..
Nasıl yapmalı...Bir yerden başlamalı evet...Coşku kelimesinin cazibesi bile sönük kalıyor.
Gözlerimi susturmayı başarabilirsem,sıra dilime gelecek.Sevdiklerimi aramalıyım!
Arıyorum,arıyorum,arıyorum...
Hem konuşuyorum hem ışık hızıyla düşünüyorum.
Başka kime haber versem...
Sanırım elimdeki zımpırtı bebeğime zarar veriyor..
Evet diyorum evet o benim bebeğim...Evlendiğimden beri dünyadaki tüm klişeleri yaşıyorum.Bunu da yaşıyorum nihayet,
İtiraf ediyorum;
Annemi daha iyi anlıyorum...
...
Bu defteri yüksek volümlü kontrolsüz hislerimi unutmamak ve unutturmamak için yazmaya karar verdim.Yoksa ki bu körpe anne adayına kafasını ütülediği gerekçesiyle bir çok kadim dostu elveda diyecekti.
...
Sana bugün biraz da Türkiye gündeminden bahsedeceğim.."Bu ülke de gerçekten böyle sorunlar mı vardı?" diyeceğin günleri hayal ederek..
Mesela bu ülkede kürt ve sorunu diye bir problem var,kardeşin kardeşi öldürdüğü töre cinayetleri..Sonra başörtü sorunu var mesela,Annen bu yüzden okulunu bitiremedi..
Darbeler,cuntalar,düşünce suçları...
Ama herşeye rağmen ülkemizin tarihi günlerden geçtiğine inancım var Bebeğim.
...
Şu an da bu ülkenin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan
Bu arada bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti :) Kuvvetle muhtemel bu ülkede doğacaksın...İnşallah bu ülkede yaşarsın.Burası dünyanın en güzel bölgesi..Çevre kirliliği ve küresel ısınma vb. gibi sebeplerden bu ülke tüm güzelliğini yitirmezse sen büyüyene kadar, bu fikrime sende katılacaksın eminim.
...