Bebeğinize defter tutuyor musun?

ZeyL

Tandem mom
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
1.180
3
39

-Evet Hanım Kızım hamilesiniz..

Nasıl yapmalı...Bir yerden başlamalı evet...Coşku kelimesinin cazibesi bile sönük kalıyor.
Gözlerimi susturmayı başarabilirsem,sıra dilime gelecek.Sevdiklerimi aramalıyım!
Arıyorum,arıyorum,arıyorum...
Hem konuşuyorum hem ışık hızıyla düşünüyorum.
Başka kime haber versem...
Sanırım elimdeki zımpırtı bebeğime zarar veriyor..
Evet diyorum evet o benim bebeğim...Evlendiğimden beri dünyadaki tüm klişeleri yaşıyorum.Bunu da yaşıyorum nihayet,
İtiraf ediyorum;
Annemi daha iyi anlıyorum...

...

Bu defteri yüksek volümlü kontrolsüz hislerimi unutmamak ve unutturmamak için yazmaya karar verdim.Yoksa ki bu körpe anne adayına kafasını ütülediği gerekçesiyle bir çok kadim dostu elveda diyecekti.

...

Sana bugün biraz da Türkiye gündeminden bahsedeceğim.."Bu ülke de gerçekten böyle sorunlar mı vardı?" diyeceğin günleri hayal ederek..
Mesela bu ülkede kürt ve sorunu diye bir problem var,kardeşin kardeşi öldürdüğü töre cinayetleri..Sonra başörtü sorunu var mesela,Annen bu yüzden okulunu bitiremedi..
Darbeler,cuntalar,düşünce suçları...
Ama herşeye rağmen ülkemizin tarihi günlerden geçtiğine inancım var Bebeğim.

...

Şu an da bu ülkenin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan
Bu arada bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti :) Kuvvetle muhtemel bu ülkede doğacaksın...İnşallah bu ülkede yaşarsın.Burası dünyanın en güzel bölgesi..Çevre kirliliği ve küresel ısınma vb. gibi sebeplerden bu ülke tüm güzelliğini yitirmezse sen büyüyene kadar, bu fikrime sende katılacaksın eminim.

...

Canim topic hayirli olsun, cok guzel bir konu, fakat benim henuz bir bebegim olmadigi icin yazamayacagim, olursa insaallah yazzarim. eger yazan olursada memnuniyetle okurum, bence her annenin yazmasi gerekir gunluk...

Ben hamile kaldığım günden beri ,yoğun yaşadığım günlerde oğluma bir şeyler yazıyorum ... Bazen kimseyle paylaşamadığım çoşkularımı , bazen de sıkıntılarım dile getiriyorum, bunun için özel bir defter almadım evimde olan güzel bir defter vardı onu kullanıyorum ilerde ona verirmiyim bilmem ama doğduktan sonrada ilk heyecanlarımı yazıcam .... ılk keseyi gördüğüm günü ,ilk kalp atışını duyduğum günü ,ilklerini hep yazdım , ve gücüm oldukça yazıcam .Anne adayı olan herkese tavsiye ederim , en azından duygularını sözle ifade edemeyen kişilere ...Allah bu güzel duyguları tüm anne olmak isteyenlere tattırır inşallah ...

çok güzel olmuş bende hamiş kalsam neler neler yazıcamdaaaaaa bir gelmeye karar verse benimkide teyzeleriiiii

çok güzel olmuş bende hamiş kalsam neler neler yazıcamdaaaaaa bir gelmeye karar verse benimkide teyzeleriiiii

Öyle güzel bir zamanda gelecek ki ,senin tam olarak hazır olmanı bekliyor emin ol , vücudunla ruhunla her şeyinle . Umarım vakti geldiğinde bu duyguların hepsini tadarsın arkadaşım .

selam arkadaşlar ilk bebeğimde (şu an 4 yaşında)günlük tutmuştum hamileliğimin ilk zamanlarından 2 yaşına kadar yazdaım ama ben biraz abartmışım ilk tırnak kesimine kadar yazmışım saçı hala duruyor defterin arasında aklıma düşürdünüz dur bi bakayım okuyayım bundada yazmayı düşünüyorum
bir iki şey yazayım buraya
canım senin yanımıza gelmeni dört gözle bekliyoruz.kardeşin şimdiden hayallerkuruyor krdeşim olsun onunla oyunlar oynayacamherşeyimi onunla paylaşacam...........gerisi bana kalsn ben defterime yazarım

X