bebeginize 40 mevludu okutacakmisiniz

guselbigun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
19
0
0
İstanbul
merhaba arkadaslar bebeginize 40 mevludu okutacakmisiniZ ben yapicam allah izin verirse neler ikram ediceksiniz neler yapicaksiniz

bende yeni okuttum cnm. ikram olarak, ayran, tulumba tatlısı, çikolata ve bebek şekeri vardı yeterde zaten. yatak odasına kızlarımın eşyalarını çeyiz gibi serdim güzelce o gün gelenelride çıakrtıp serdim.

oğluma okutmuştum kısmet olursa kızımada düşünüyorum ikram kişiye özel bir durum biz tavuklu pilav yaprak sarma fıstıklı baklava ayran vermiştik misafirleri uğurlarken gülsuyu gül lokumu verilmişti

Biz ablamın oğluna yakın bir zamanda okuttuk ve ikramlarımız herkes tarafından çok beğenildi. Kavrulmalı pilav yaprak sarma patatesi börek sipariş ettik ve cevizi burma. Daha sonra herkese ayrıca meslek de edindiğimiz butik bebek kurabiyelerinden ikram ettik.hamile olan arkadaşlarıma ilgiyle sorular sordu:)

bizde 20.günümüzde yaptık.etli pilav tatlı ve ayran ıkram ettık.gülsuyu lokum tabıı olmmasaa olmazdı =) mısafırlerımızede hatıra olsun diye küçük hediyeler verdık=)

Back