• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeginizdeki egzama ve pisik problemleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

viana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
44
0
86
İngiltere
Arkadaslar,

Yogun calistigim icin topigi uzun suredir kullanmiyorum. 6 aylik bir bebegim var. Yaklasik 1 aydir egzama sorunu yasiyorduk. Doktorlarin verdigi kremler pek ise yaramadi. Beslenme seklini degistirdim, yikama seklimi degistirdim falan ama nafile. Sonunda dogumdan beri pisige karsi kullandigim sudo kremi denedim. Ve inanin ilk gunden o kirmiziligini aldi.Hizla iyilesiyor, kuculuyor. Mucize gibi bir krem. Dogdugundan beri zaten her altini actigimda bu kremi suruyordum. Hic pisik olmadi. Hepimiz bebeklerimiz icin canimizi veririz. Onlar bir problem yasadiginda acilarini biz bin kat fazla hissediyoruz. Bugun islerime ara verip size yazmak istedim. Bu sorunu yasayan bebekleriniz varsa doktorunuza danisip deneyin. Ben yurtdisindayim, her yerde bulabiliyorum. Umarim Turkiye de bulmak da kolaydir. Lutfen kullanim seklini iyice okuyup uygulayin. Umarim faydasini gorur yavrulariniz. Bir bebisin acisi hafiflese bile buyuk mutluluk benim icin. Sorulariniz olursa yazin, musait oldukca cevaplamaya calisirim. Hepinize sevgilerimi gonderiyorum.....

Back