• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğiniz yürürken içe doğru basıyormu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
arkadaşlar bebeğim şuan 14 ayllık ve 9.ayında bir iki adım atmaya başaldı 10.ayından beride düşe kalka yürüyor 11 aylıkkende artık düşmeden yürümeye başaldı ama yürürken her iki ayağıda içe doğru basıyor ama diğer ayağı hep sürekli basıyor diğeri arada düzeliyor her ay dr.kontrolümüze götürüyorum dr.şk kere sordum 2 buçuk yaşına kadar bu şekilde olabilir dedi ama içim hiç rahat değil başınıza böyle bir şey geldi mi acaba lütfen beni bilgilendirir misiniz....

ya benim oğlumda hep parmak uçlarına basmak ist,iyor neden acaba biliyormusun uz

benim başıma gelmedi ama arkadaşımın oğlu bu şekilde yürüyor doktoru ikibuçuk yaşından sonra bakacağız bu duruma dedi.Tavsiye evde ayakkabı giydirme onlar daha bebek yürümeden ayakkabı giydirdiler giydirdikleri ayakkabıda bebekler için olan markalı spor ayakkabılardandı oysaki bidiğim kadarıyla bebek yürüyene kadar ayakkabı giymez yürümeye başlayıncada ilk adım ayakkabısı giyer ortopedik giydirdim ben.

Canım benim kızım içe doğru değil de parmak uclarının üstünde yürüyor (balerin edalarında uça uça gidiyoruz)kaydirigubbakcemile4 Ortopedik ayakkabı çözümün olabilir canım, birde içe bastığı farkettiğinde ayağını düzeltmeye çalış belki işe yarar

Back