• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğiniz pişik olmuşsa.......

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nisandakar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
536
16
96
Diğer
değerli anneler oğlumun pişik sorunu 1 aydır vardı. bir çok krem denedik geçmedi, eşimin aklına meme ucu için aldığımız lansinoh lanolin krem geldi.

önce ıslak pamukla poposunu sildim sonra kuru bezle kuruladım kremi sürdüm. 1 gün de 5-6 kez bunu yaptım ertesi gün o kanlı göz göz olmuş yaralardan sadece hafif kırmızı lekeler kalmıştı geriye o günün akşamına ise pişikten eser kalmadı.
kremi meme ucu yarası olabilir diye almıştım. ama oğlumun işine yaradı çok şükür. siz de deneyin.

evet bende meme ucu yarasında çok memnun kaldım o kremden ve 56 grlık almıştık arttı yazık bir sürü para verdik başka neye kullanabilirim diye prospektüsünü okudum orada da yazıyordu bebeğinizin pişiğinde kullanabilirsiniz diye.

Back