bebeğiniz parmak emiyormu?

yaseemin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.461
7
116
46
Ankara
kızlar birkaç gündür oğlum başparmağını emiyor hatta emerek uykuya dalıyor.öncden elini yumruk yaparak emmeye çalışıyordu çabalıyordu çabaları sonuç vermiş :1rolleyesarmağına ulaşmış.uzmanlar normal olduğunu söylüyorlar ama yaş ilerledikçe diş ve damak yapısını bozabilirmiş:1no2: sizinde bebeğiniz yada çocuğunuz parmak emiyormu?emzik almadı oğlum öğürüyor :bbo:

Canım ben 28 yaşındayım ve halaaaaaaa parmağımı emiyorum annem gelinliklede emersin demişti emmedim ama evlendim bile.küçükken annem beni psikoloğada götürmüş üstüne düşmeyin büyüyünce unutur dedi ama öyle olmadı diş damak yapım düzgün bişey olmadıparmağın incelir diyolardı oda olmadı sadece küçükken o parmağim nasırlasmış gibiydi büyüdükçe düzeldi şuanda bilinçli yapmıyorum ama nadir tv izlerken oluyo bide uyurken bazen eşim ağzımdan çekiyormuş:)

cnm benim bebeğimde arada bir yakalayabilirse emiyor parmağını:)bende çok emerse incelir parmağı diye duymuştum ama bizimki çok ememiyor daha küçük olduğu için ilerki zamanlrda nolur bilemem tabiki...

YASEMİNCİM BENİM GÖRÜMCEMİN KIZI DA EMİYO...
ŞUAN 2.5 YAŞINI GEÇTİ VE HALA EMİYO..
NE PARMAĞI İNCELDİ NEDE BAŞKA BİŞEY...
ORJİNAL EMZİK İŞTEcokacimcoooksırnaşık şeysırnaşık şey AMA BIRAKTIRMASI NASI OLACAK BİLİNMEZ....

benimkide emiyor dediğin gibide öğürüyo baen çok komik oluyor işaret parmağını sokuyo taa boğazına kadar şap şup
şu an normal diye biliyom ama devam edecekmi onu takip edelim

benimde 2.5 aylik bir oglum var bu siralar elini yumruk yapiyor diger eliylede desteklemeye calisiyor. yakalarsa cop cop emmeye basliyor.yalanci emzikte emiyor ama bebeklerin dogasinda var sanirim.gerci bende kucukken dilimi emiyordum.28 yasindayim bazen gene emdigimi farkediyorum.

ne emmesi canım şapur şapur yiyor benimkide senin gb emzikten öğürdü ki bütün markaları denediğim halde ama elini aldımı ağzına yetiyor ona hele bide yanlışlıkla eli ağzından çıktımı nasıl kızıyor muhakkak bıraktırmamız lazım ama nasıllllllllll

benim miniğimde emiyor işaret parmağını fazla soktuğunda kusabiliyor ama genellikle yumruk şeklinde cuk cuk cuk emiyor çekmeye çalıştığımızda ne kadar kuvvetli olduğunu anlıyoruz...

ayyy temizlikten yeni oturdum net başına hiç gülcek halim yoktuuu :roflol::roflol::roflol:
28 yaşında birinin parmağını emerken uyuyakalması görüntüsü acaip komik geldi bana yawww
bu arada yasemincim aynen anlattıgın gibi bizimkisi de önce ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyordu ama son 2-3 gündür başparmagını emiyor ve uyuyakalıyor
diğer dört parmak da gözünğn içine girecek neredeyse

oğlum da emiyor elini yumruk şeklinde.hatta kolunu bile emiyor.bazende kucağında olduğu kişinin omzunu emiyor.yani ne denk gelirse emmeye çalışıyor.

evet her kez bebeğinin parmağını emdiğinden bahsetmiş sanırım nasıl bıraktırılabileceği konusunda fikri olan yok :)
benimkide 12 günlük maşallah parmağının farkına vardı hamileyken karnımdada parmağı ağzındaydı zaten :) yalancı emziğe alıştırmaya çalışıyorum önerisi olan varmı?

Benim kızımda bütün parmaklarını emiyor yaseminciğim,dr normal dedi,ilerki dönemlerini,yaşlarını takip etmek lazımmış..

tüm minikler böle galiba benim kuzuda hangisini denk getirirse bazen fazla sokuyo parmağı sonra öğürüyo ilk zamanlar korkuyordum ama artık oda alıştı bende.... bide sizin bebelerde yapıyormu benimki uykusu gelince saçlarını çekiyo

Bizim bi komşu kızı vardı 8 yaşına kadar parmağını emerek uyudu ne parmakta bi anormallik var nede diş yapısında çok güzel sıralı dişleri var

OOO BİZİM TONTİŞ İLK YUMRUK YAPIP EMİYORDU SONRA KOLUNU EMMEYE BAŞLADI ŞİMDİ ARTIK PARMAKLARINI EMİYOR DİŞ ÇIKARACAK GİBİİ SANKİ AGZININ İÇİNDE BİŞEYLER ARIYOO DİŞ YERLERİMİ KAŞINIYOO ACABA kaydirigubbakcemile3

Benim oğlumda yaklaşık iki haftadır hem elini hem de her iki elinin parmağını emiyor :)) Seçmiyor bile hangisi denk gelirse götürüyor ağzına..Genel de uykuya dalmakta zorlandığı anlarda yada emziği ağzından düşünce parmaklarını emiyor. Ama parmak emmek diş ve damak yapısını bozsa benimkini bozardı heralde..10 yaşıma kadar parmağımı emdim sanırsam, en son bırakayım diye annem uyurken parmaklarıma acı biber sürmeye başlamıştı artık klava:..Benim dişlerimde düzgün parmağımda sağlam kaydirigubbakcemile3 Belli bir yaşa kadar sorun olacağını sanmıyorum ben..Ama genetiklede alakası olabilir..Herkeste farklı sonuçlar doğurabilir parmak emmek..

Eveeet benim tatlista emiyo isaret parmagini bukup ole emiyo ve uykusu geldiginde emerken sacini ve kulagini cekiyo e bu hic ii olmadi cunku gece uyandiginda eli azinda olmadgi icin ciglik cigliga tabi ve her saat basi kalkiyo e bende tabi arada heba oluyom uykusuzluktan

benım kızımda cok marıfetlı emzıgını emerken aradan ısaret parmagını sokup ıkısını bırden emıyor.sonra emzık dusuyor yumrugunu emmeye baslıyor allah ne verdıyse sapur supur masallah

emmezmiiiiiiiii şapırtata şapırtada parmaklarını emiyo memeden tatlı geliyo heralde bide ses çıkarıyo sonra elini sokmaya çalışıyo parmaklarıda genzine gidince nevri dönüyo oyoyoyoy yerim yer

canim telaslanma gayet normal bi durum genelde emzik emmeyen bebekler daha cok parmak emermis
benimkide emiyodu emzige alistiktan sonra birakti simdi damaklarini kasimak icin götürüyor agzina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…