kızlar birkaç gündür oğlum başparmağını emiyor hatta emerek uykuya dalıyor.öncden elini yumruk yaparak emmeye çalışıyordu çabalıyordu çabaları sonuç vermiş :1rolleyesarmağına ulaşmış.uzmanlar normal olduğunu söylüyorlar ama yaş ilerledikçe diş ve damak yapısını bozabilirmiş:1no2: sizinde bebeğiniz yada çocuğunuz parmak emiyormu?emzik almadı oğlum öğürüyor :bbo:
kızlar birkaç gündür oğlum başparmağını emiyor hatta emerek uykuya dalıyor.öncden elini yumruk yaparak emmeye çalışıyordu çabalıyordu çabaları sonuç vermiş :1rolleyesarmağına ulaşmış.uzmanlar normal olduğunu söylüyorlar ama yaş ilerledikçe diş ve damak yapısını bozabilirmiş:1no2: sizinde bebeğiniz yada çocuğunuz parmak emiyormu?emzik almadı oğlum öğürüyor :bbo:
Canım ben 28 yaşındayım ve halaaaaaaa parmağımı emiyorumannem gelinliklede emersin demişti emmedim ama evlendim bile.küçükken annem beni psikoloğada götürmüş üstüne düşmeyin büyüyünce unutur dedi ama öyle olmadı diş damak yapım düzgün bişey olmadıparmağın incelir diyolardı oda olmadı sadece küçükken o parmağim nasırlasmış gibiydi büyüdükçe düzeldi şuanda bilinçli yapmıyorum ama nadir tv izlerken oluyo bide uyurken bazen eşim ağzımdan çekiyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?