5.5 aylık oglum var çok hareketli fakat hala yüzükoyundan sırtüstüne sırtüstünden yüzükoyuna ikisinede dönmedi. yere yorganını serip yatırıyorum dönmesine yardımcı oluyorum ama kendi dönmüyor. doktorada sormadım unuttum. acaba bebekleriniz nekadarlıkken dönmeye başladı arkadaşlar.
5.5 aylık oglum var çok hareketli fakat hala yüzükoyundan sırtüstüne sırtüstünden yüzükoyuna ikisinede dönmedi. yere yorganını serip yatırıyorum dönmesine yardımcı oluyorum ama kendi dönmüyor. doktorada sormadım unuttum. acaba bebekleriniz nekadarlıkken dönmeye başladı arkadaşlar.
merhaba canım,
benim defnemde 5 ay 10 günlük.2 gün önce döndü ilk defa.ben çok çalıştırdım ama onu.sırtüstü yatarken iki elinden tutup yana doğru bastırdım çok defa.sonra elim yerine kendi başka bir destek tutarak dönmeye çalışıyordu.2 gün önce oyuncağı almak için kendiliğinden döndü.biraz çaprazına başının yukarısına doğru bi oyuncak koy.ona uzanmaya çalışır belki
benim bebegimde geç dönmüştü 5 aydan sonra.hatta benimki daha yeni yeni oturuyor.her çocuk farklı işte ayaga kalkmasıyla oturması nerdeyse bir oldu.seninki de döner merak etme
aynısını benim kızım da yaptı bir aylıktı döndü 3 aylıkken çok rahat sırtüstü yüz üstü dönebiliyordu 4 aylıkken sürünmeye başladı 6 aylıkken emeklemeye şimdi 9 aylığız ve her an yürüyebilir her yere tırmanıyor sadece an meselesi tek başına yürümesi ama bu arada bebğim çok zayıf hala iştahsız ama çok hareketli her bebek farklı karşılaştırma yapmayın annecikler
benım kızımda 1 bucuk aylıkken yarım dönuyordu suan 4 bucuk aylık ve yuz ustu dönunce kolunu kurtaramıyor sinirlenıyo sonra kolunu düzeltıyorum bu seferde surunmek ıstıyo
benim bebeğim de 1 aylık bile değilken yüz üstü yatırdığımda sırt üstü yuvarlanıveriyordu kafası ağır ya kafasını attırdı mı gerisi geliyordu şimdi 3 aylık dönemiyor
benimki tam 2 aylıktı koltuğun üstünde yastıkta yatıyordu ve ağlamasına koştuk yere yan düşmüştü aman dönmez diye koltukta bırakmayın sakın yerde iken ise 5. aylıkken dönmeye başladı