Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebeğiniz nasıl yattığı yerde uyuyor?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim bebeğim henüz bir aylık ve sallanmayı çok seviyor ama ben yatağında uyumasını istiyorum. bu konuda tecrübeli olan annelerden yardım istiyorum. bebeğimi nasıl alıştırabilirim. şimdiden teşekkürlera.s
Benim oğlum 9 aylık fakat sallamadan asla uyumuyor. Ne our alıştırmayın sallamaya. Benim arkadaşım yatağına yatırıp sadece ninni söylüyordu. Kıpırdadığında gidip yine kucağına almadan ninni söylüyordu. Biz oğlum çok gazlı diye bir iki salladık ama şimdi asla karyolasında yatmıyor.
ben de çok isterdim yatağa yatınca kendiliğinden uykuya dalsın ama henüz olmadı. biz birlikte yatağa yatıyoruz. o arada emiyor ve emerken uykuya dalıyor. ilk aylarda emzik hiç kullanmadım. 3 aydan sonra ara ara uyandığında emzik vermeye başladım. ilk aylarda ise aralarda uyandığında hep emzirdim. ilk aylarda kilo alışı her ay 1 kilo idi. emzikten sonra azalmaya başladı. büyüdüğünde mi yoksa emzikten mi bilemedim. sanırım ikisinin de etkisi var. bence emzirmeyi tercih et, özellikle geceleri. çünkü gece sütünde büyüme hormanları var. bebeğin için daha faydalı olacaktır, dirençli olacaktır diye düşünüyorum. zor olacak ama geçici olduğunu ve bebeğinin sağlığı için önemli olduğunu düşününce daha kolay oluyor. :)
canım benım 3 aylık bir oğlum var. emziriyorum genelde emerken uyuyor ve yatagına koyyorum bazende emzirip yataga koltuga koyuyorum uyuyor sallama sallamalarınada izin verme çok şiddetlı aglamadıgı sürece yatsın öle her aglayısta alıp sallama yatagına koy seslı birsey koy yanınabellı bir sure sonra kendısı uyuyacaktır emın ol biraz sabırla ugaras olacaktır canım kolay gelsın
benim oğlum 4 ay kendi kendine uyudu ama ne olduysa ondan sonra uyumamaya başladı.dişimiz çıktı 5. aya doğru sanırım o yüzden.yatağına yatırırdım kendisi uyurdu uyumazsa ninni söylerdim ben de, öyle uyurdu.ama artık o da fayda etmedi yattığı yerden ağlamaya başladı uyumadı ve malesef 4 aydan sonra sallamaya başladım.akşam uyuyacağı zaman yatağına yatırıyorum uyuyo kendi ama sadece akşamları.emzik olmasa kendi kendine uyumazdı ama emziğin büyük faydası oldu bize..
ben de tek başına uyumaya alışmasını çok istiyorum ama henüz başaramadım acaba çok mu geç kaldım bilmem ki.. doğduğundan beri en ufak şeyde uyanıyordu ben de sürekli emzirdim, kucağımda salladım, ayakta salladım vs.. şurda 10 gündür falan gece 2-3 saatte bi uyanmaya başladı, buna da şükür, deliksiz sabaha kadar uyumanın formülü ne acaba?? okuduğum kitaplardaki yöntemler çok acımasız geldi (ferber metodu vs) ben bebeğimin ağlamasına 1 sn bile dayanamıyorum çöküyorum resmen çok üzülüyorum yeter ki ağlamasın o senağlama
5.5 aylık bebeğim var bende sallamaya alıştırmadım ancak bi ara çok huysuzlandı bikaçkere salladım ve ondan sonra hep sallanmak istedi.bende daha çok alışmadan sallamayı kestim yatağa yatırıp ninni söylüyorum kitap okuyorum bisüre sonra kendinden geçiyo.şuan ninni olmadan uyumuyo.ninniyle uyutmaya alıştırabilirsin daha çok küçük ve her mızıldandığında tepki verme mzıldana mızıldana uyumaya başlar.ben yatağına bırakıyorum ve işlermi yapıyorum...
benim kızımda 6 ay boyunca hep kendi uyudu emzirip yatırıp odadan çıkıyordum kendi kendine uyuyordu ama sonra ne olduysa yatağa ikimiz uzanmaya başladık emiyor emerken saçımla oynuyor yüzüme dokunuyor ve öyle uykuya dalıyordu .şimdi 8 aylık ve uyku esnasında eliyle yanında beni arıyor bulamazsa uyanıyor ağlıyor bana dokununca uykuya devam ediyor iş çığrından çıktı geceleri yanıma almak zorunda kalıyorum napıcam bilmiyorum bu gece benim yeime yanına bir bebek koymayı denicem bakalım işe yarıcak mı??