şu an mozart dinliyoruz kızmla kzılar içimd ebir sevinç var ama garip bir sevinç bir heyecan biz bu müziği dinliyoruz ve heyecanlanıoyurz kızım bu müziği duydugunda tekmelemeye başlıyor .... öyle bir his ki sanırım bu müziği seviyor bu müzik sanırım kızımı heyecanlandırıyor aynı annesi gibi senağlama gelecek ile ilgili planla ryapmayı hayat bana çok önceki dönemelrde zaten ögretmişti ve ben bunu 21 yaşındayken evlendiğim de görmüştüm açıkcası yani bu konuda neler oldugunu neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum artık ...neys eherşey giib o da geçmişte kaldı kızım ve ben şimdi artık bri elmanın yarısından daha fazla bişeyiz o hareket ettikçe içim de vurdukça tekmeledikçe ve ben ona her zuzum benim kuşum benim dediğimde tepki verdikçe onun bana vermiş sıcaklık bambaşka bişey gözleirm doluyor bu durum karşısında canımın bir yerleirnde garip bişeyler oluyor....:uhm: onu kollarıma aldıgım zaman allahımın izniyle inşaallah bu duyguların tam anlamıyla ne oldugunu elbette anlayacagım ve o zaman canımın bir yerleirnd enele roldugunu daha fazla keşfedecegim.....dedim ya bugün içimd egarip bir heyecan var siz sevdikleirmin mutlu haberleirni aldıkça kendimin d edogumunun yaklaştıgını gördükçe anlatılmaz tartışılma zbir heyecan sarıyor bedenimi ve ben bunu her zerremd ehissediyorum ne bileiym aglamak geliyor içimden mutluluktan aglamak heyecnadan aglamak.... ne garip bişey canım yavrum benim ...bitanem rabbim bu duyguyu herkese tattırsın ve bizlere de saglıkla kcuagımıza almayı nasip etsin inşaallah amin