Bebeğiniz kolik ve gazlıysa bir daha düşünün

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
8 gün kuvezde kalan bebeğimle nihayet kavusuyorduk hemşiresi aşırı gazlı bir bebek diye uyardı. İşte o gaz ve ağlama krieri eve döndüğümüzde baslamisti. Defalarca ilk 45 gün içinde doktor doktor gezdik ve herkes bizi daha dinlemeden gazlı ağlayacak bu annesi babası deyip yolladı. Arkadaşlar bu durumu yaşayanlar biz babasıyla bebeğin asıl durumunu farketmesek belki de bebeğimizi kaybedebilirdik bebegim üç hafta açtı emziriyordum saat başı yarım saatte bir vs. İnanın bebek bakmak kabusa dönmüştü en fazla 4 saat uyuyordu bebeğim ben ise iki saat. Doktorlar çözüm bulamadı derdimizi anlattık anlamak istemediler mama takviyesine sakinleştirici etkisi olduğunu söyleyen bir akraba tavsiyesi ve benim de böyle bir şeye başlamak gibi niyetim olduğundan onun gazıyla mama takviyesine başladık çocuk mamayı yedi ve iki gün boyunca sadece yemek için uyandı o kadar içimiz yandiki. Lütfen doktorlara güvenin ama böylesine bir duruma dustugunuzde aklınıza ilk çocuğun aç olabileceği gelsin. Sütüm su gibi olduğundan doymuyormuş ve memeden ayrilmiyordu. Bu bir yanılgı değil anne sütü her zaman vitaminlidir ama doyurucu değildir bunu kendinize kabul ettirmelisiniz bu ihtimalleri dusunmeli ve bebeğinizin arzuları neye yükleniyorsa orada bir arıza söz konusudur. Benim gibi bebeğini yalnız buyutenlere hikayem ilaç olsun dilerim...

Peki rutin kontrollerde kilo almamis miydi eger acsa almamis olmali, kilo alimi dusukse mama takviye yapilir .
Sınirda geziyordu ve kilosu sabitti ne alıyor ne veriyordu 2,85 de takıldı .doğum yaklaşık 500 gramdı ve tüm gün memede olan çocuk için inanılmaz düşük bir kilo iyi deyip deyip yolladılar .. her tartıda farklı çıkıyordu vardı bu işte bı iş anlayacağınız doktorlara güvenin sarsıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…