Çocuk Hastalıkları bebeğiniz kendi kendine uyuyabiliyormu?nasıl başardınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
41
merhaba arkadaşlar.oğlum 8 aylık oldu ben halen daha ayağımda sallayarak uyutabiliyorum.başka türlü uyumuyor.
artık kendiliğinden uyumasını öğretmek istiyorum.sizler nasıl sağladıız bebeğinizin kendiliğpinden uyumasını.ben ne yapabilirim.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlara.s.

işin çok zor ama şimdiden alıştırdım alıştırdım benim kızım 4 yaşında hala ben onun yanında yatıyorum ancak uyuduktan sonra yatağıma gidebiliyorum. Nasıl yaparsın bilemicem ben başaramadım ama sanırım yetri kadar sabırlı olmalısın.

evet gerçektende sabır gerektiriyor.nasıl yapacam bilmiyorum valla.
çok ağlayacak ama kuzum yaama başaracam inşallah.
önerilerinizi bekliyorum.

benim oğlum s.5 aylık doğduğundan beri ayakta sallanmaktan hoşlanmadı ya emerken uyudu yada yanında uzanıp saçlarını okşayarak ve hala aynı şekilde uyumak istiyor o sorun değil uyuduktan sonra yatağına koyuyorum bir süre sonra yokluğumu farkedip ağlamaya başlıyor bir ara çok uğraştım o uyandı ben uyutup geri koydum yatağına ama artık pes ettim başaramadım çünki doğru değil belki ama ne yapayım gece uyandığında yanıma alıyorum birlikte yatıyoruz

ben bebeğimin odasını kırkı çıkar çıkmaz ayırdım ve emzik kullanmadım...ayağımda asla sallamadım..bebeğimi yatırmadan önce emziriyordum kucağımda uyuya kalıyordu alıyordum ve yerine yatırıyordum...odasında asla ışık yakmadım..zaman zaman tabiki uyumak istemediği durumlar da oluyordu ama karanlıkta beni göremediği bir yerde en tatlı sesimle ona masal anlatıyordum beni dinliyor ve sakinleşiyordu sonra odadan uyumamış olsa da iyi geceler bebeğim deyip çıkıyordum dışarı agu ugu sesleri devam ediyordu,eliyle ayağıyla oynuyordu bir müddet ve sonra kendiliğinden uyuyakalıyordu...odasına minik bir radyo da koyabilirsin...bazen bir oyuncağını verip eline yerine yatırıyordum o oyuncakla oynuyordu yatağın içinde sonra kendiliğinden uyuyordu...yerine koyduğumda ağlarsa eğer asla kucağıma almıyordum onu sesimle telkin ediyordum...bebeğim yerine uyumak için yattığında ve sonrasında ağladığında asla kucağa alınmayacağını bilirdi...ama bebeğiniz sekiz aylık olmuş...bu aydan sonra biraz zor toparlarsınız gibi geliyor bana...kolay gelsin size...

merhaba .benim oglum 26 aylik.en derin uykusundan bile yaninda olmadigimi hissettiginde uyaniyor.ayagimda hic sallamadim.benimki bir garip ziplatarak uyutabiliyorum ancak:).beraber uyuyoruz(yanlis ama)kisacasi herseyiyle cok zor bir cocuk.yemek yemez,kendisi uyumaz,asiri hareketli.yavas yavas yoluna giriyor hersey ama saclarim beyazladi valla.simdi de diger oglum basladi.o da 1 yasinda.ikisi de ben olmadan uyuyamiyor.ilginc olan ise koltuk altima yatmak istemeleri.yataktaki halimi dusunun artik:)

arkadaşım allah sana kolaylık versin valla.çocuk yetiştirmek zor.
geçen gece sallamadım ayağımda.beşiğine koydum.yavrum ağlamaktan mosmor kesti.dayanamadım yine ağayımda salladım.galiba ben başaramıcam.ayakta sallamaya devam ya.çabuk pes ettim:tomato:

maşallah oğluşuna canım

Konu tekrarı canım..
Aynı konuyu BEBEKLERİMİZ VE BİZ bölümünde de açmıştık..
İsterseniz oradan devam edelim..
Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım..
Hepinize sevgiler..

valla bende kara kara düşünüyorum benım oğlumda 6 ayına gırecek ben ayakta sallamadım sevmıyo zaten ama nennisı var kuçuk gelmeye başladı yatağında uyumuyo önce nennıde uyuyo sonra yatağına yatırıyom ama benım oğlum doğduğundan berı cok ağlıyo cok huysuz bır cocuk ağlamaya başlığınca nefesı tıkanıyodu tukruğunu yutamıyo ve boğulur gıbı oluyudu o yuzdn nennıye alıştı nası yapacam bakalım bende valla bı başlıyınca ağlamaya ne konuşma ne pışpışlama hıç bişi kar etmıyo memede bıle uyuklasa ılla nennısını ıstıyo yoksa saatlerce ağlıyo bakalım nası yapıcam bende

bu saatensonra çok zor olacaktır alışrmış sallanmaya.....3çocuğum var...hepside yataklarında büyüdü..sallanmadan yanımıza fazla almadan..şimdi uyku saatlerinde hooop yataklarındalar....en güzeli bebeklerinizi sallamayınız........bunun beyin için iyi olmadığınıda duymuştum......sizi sallasalar bakın bi sersem gibi olacaksınız.....sallamak iyi değil....a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…